Best Of Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2016 se reinventează. Propunând un program de doar două ore, spectacolul conţine cele mai amuzante spot-uri realizate de-a lungul timpului începând cu anii `80, atât celebre cât şi mai puţin cunoscute culese din toate colţurile lumii. Patru categorii vor capta interesul publicului fiind structurate astfel: Men/Women/Love&Sex/Kids.

În conţinutul categoriilor se regăsesc bărbaţi puternici şi seducători, dar şi bărbaţi neîndemânatici sau naivi; femei celebre, sexy, gospodine, sau “blonde” stângace. Mai mult decât atât a treia categorie ridică o întrebare deja uzuală: care este diferenţa dintre dragoste şi sex? Spot-urile sunt îndrăzneţe şi în acelaşi timp sugestive, fiind tratate într-o manieră neobişnuită. Ultima categorie propune să ne întoarcem în lumea copilăriei, o lume inocentă dar nu lipsită de savoare.

Într-o lume plină de advertising, în care lucrurile evoluează foarte repede propunem consumatorului de produs să ia o pauză şi să devină un consumator asumat de publicitate. Te aşteptăm în datele de 15, 16 şi 22, 23 aprilie 2016 la CinemaPRO, orele: 23.00.

Biletele se găsesc în reţeaua Eventim şi la casieria cinematografului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.