XPG lansează căștile de gaming XPG PRECOG ANALOG

Căști de gaming dual-driver versatile, care oferă o calitate audio remarcabilă, la un preț accesibil

0
1018
Ascultă acest articol


XPG, furnizor de sisteme, componente și periferice pentru jucători, profesioniști Esports și pasionații de tehnologie, anunță astăzi căștile de gaming XPG PRECOG ANALOG. Lansarea XPG PRECOG ANALOG vine în urma modelului XPG PRECOG care a fost dezvăluit anul trecut. XPG PRECOG ANALOG oferă multe dintre calitățile modelului predecesor, dar la un preț mai accesibil. Echipate cu difuzoare hibride dinamice și suporturi ergonomice acoperite de un material prietenos cu pielea, căștile de gaming XPG PRECOG ANALOG certificate Hi-Res Audio sunt concepute pentru o calitate epică a sunetului și confort sporit în timpul sesiunilor lungi de joc. În plus, au și un microfon detașabil cu sensibilitate ridicată și sunt complet personalizabile odată cu achiziționarea de accesorii suplimentare.

Familia de căști de gaming XPG PRECOG este prima din lume care dispune de drivere duale electrostatice-dinamice, oferind utilizatorilor specificații de top. Driverele electrostatice ale căștilor asigură un sunet clar, la frecvență înaltă. Diafragmele subțiri și ușoare generează sunet pe toată suprafața și oferă timpi de răspuns extrem de rapizi. În același timp, driverele dinamice oferă bas profund și sunet de calitate la frecvențe joase. Toate acestea se reunesc pentru a oferi un produs audio care acoperă frecvențele înalte fără a sacrifica basul, pentru o calitate superioară a sunetului, care va captiva ascultătorul în muzica sau jocurile sale. XPG PRECOG ANALOG, certificate Hi-Res Audio, au un răspuns fenomenal de 5Hz-50.000Hz pentru a oferi o calitate a sunetului îmbunătățită și un nivel ridicat de imersiune în timpul jocurilor.

Cupele PRO PLAYER patentate XPG sunt învelite într-o țesătură prietenoasă cu pielea, pentru un confort sporit. Acestea au un design ușor înclinat pentru o potrivire naturală, fără compresie, chiar și atunci când sunt purtate cu ochelari. Oferă, de asemenea, o izolare fonică excelentă și elimină zgomotul ambiental. Noile căști au și un microfon cu sensibilitate înaltă care minimizează interferențele, pentru un sunet clar și melodios. Atât microfonul, cât și cablul de 3,5 mm pot fi detașate pentru transport și depozitare ușoară.

Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea și prețurile produselor pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat retailer ADATA sau să vizitați www.xpg.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.