Cel mai recent  GeForce Game Ready driver oferă support pentru NVIDIA Reflex în titlurile de success Call of Duty: Modern Warfare și Call of Duty: Warzone. De asemenea, noul driver va oferi și cea mai bună experiență în Star Wars: Squadrons.

Mai mult, Control și Death Stranding au avut fiecare parte de un patch care a adăugat noul mod DLSS 8K Ultra Performance.

Call of Duty: Modern Warfare și Call of Duty: Warzone primesc NVIDIA Reflex

Atăzi, două jocuri blockbuster, Call of Duty: Modern Warfare și Call of Duty: Warzone devin mai receptive cu support NVIDIA Reflex. NVIDIA Reflex este o suită de tehnologii GPU, G-SYNC și in-game care măsoară și reduc latența sistemului în titluri competitive.

Call of Duty: Modern Warfare și Call of Duty: Warzone se alătură titlurilor precum Fortnite și Valorant care deja beneficiază de NVIDIA Reflex. Printre alte titluri care au anunțat support pentru NVIDIA Reflex se numără Apex Legends, Call of Duty: Black Ops Cold War, Cuisine Royale, Destiny 2, Enlisted, Kovaak 2.0 și Mordhau.

Control și Death Stranding adaugă modul DLSS 8K Ultra Performance

Cele mai recente patch-uri pentru Control și Death Stranding adaugă modul DLSS 8K Ultra Performance la aceste titluri populare.

Noul mod DLSS 8K Ultra Performance folosește un model AI antrenat la rezoluții mari, construit special pentru 8K care oferă o calitate a imaginii comparabilă cu rezoluția nativă în timp ce randează doar 1/9 din pixeli. În titluri care beneficiază de acest mod, utilizatorii vor avea până la 4 moduri de calitate a imaginii – Quality, Balanced, Performance și Ultra Performance, pentru și mai multă libertate de alegere și o îmbunătățire semnificativă a performanței.

Printre jocurile care dispun acum de modul DLSS 8K Ultra Performance se numără: Boundary, Bright Memory: Infinite, Justice, Minecraft cu RTX Beta pentru Windows 10, Ready or Not, Scavangers, Watch Dogs: Legion și Wolfenstein: Youngblood.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.