XPG lansează modulele de memorie DDR4 RGB SPECTRIX D50 Xtreme

Design geometric îndrăzneț și viteze impresionante

0
635
Ascultă acest articol


XPG, furnizor de sisteme, componente și periferice pentru gameri, profesioniști Esports și pasionații de tehnologie, lansează astăzi modulele de memorie DDR4 RGB SPECTRIX D50 Xtreme. Cu viteze ce ating până la 5000Hz, XPG SPECTRIX D50 Xtreme nu oferă doar performanță, ci și un design special cu un radiator cu linii geometrice moderne, iluminare RGB și o suprafață reflectorizantă elegantă.

Fabricate doar cu cipuri și plăci de cea mai înaltă calitate, memoriile SPECTRIX D50 Xtreme oferă stabilitate și fiabilitate de top, precum și viteze de până la 5000 MHz. În plus, suportă cele mai noi platforme Intel și AMD. SPECTRIX D50 Xtreme vin sub forma unui kit format din două module cu o capacitate de 8 GB per modul și în două variante de performanță, 4800MHz și 5000MHz.

Cu aplicația XPG RGB Sync sau cu un software RGB de la orice marcă de plăci de bază cunoscută, utilizatorii pot comuta între trei moduri RGB – Static, Breathing sau Comet. Pe lângă cele trei moduri, utilizatorii pot folosi și modul Music pentru a se sincroniza cu melodiile preferate.

Memoriile SPECTRIX D50 Xtreme au compatibilitate completă XMP 2.0 pentru overclocking extrem de ușor atunci când sunt instalate pe computere care acceptă XMP 2.0. Suportul XMP 2.0 înseamnă că utilizatorii au la dispoziție mai multe modalități de a accesa overclocking-ul memoriei, inclusiv direct din sistemul de operare, mai degrabă decât prin intermediul setărilor BIOS mai complexe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.