Ascultă acest articol


O nouă săptămână aduce un nou update în librăria GeForce NOW, iar ca întotdeauna, poți vizita pagina de jocuri pentru lista completă de peste 650 de jocuri disponibile pe GeForce NOW.

Mai mult decât lansarile de săptămâna aceasta, avem și alte update-uri:

 • Descoperă adevărul despre Hyper Scape în Sezonul 2
 • Joacă cu (sau domină-ți) prietenii care joacă pe consolă în cel mai nou update din Apex Legends

Hyper Scape Sezonul 2 aduce noi arme și multe altele în Neo Arcadia

Suntem bucuroși să împărtășim cu voi că Hyper Scape sezonul 2 a fost lansat, iar membrii GeForce NOW se pot juca chiar acum. Sezonul 2 al Battle Royale-ului futurist de la Ubisoft îi lasă pe jucători să se lupte în Neo Arcadia în urma unei pene de curent devastatoare și să afle secretele din Hyper Scape.

Update-ul include noi arme precum Atrax, o armă automată care trage cu proiectile explozive lipicioase care se detonează in momentul în care intră in contact cu inamicii, sau se lipesc de suprafețe pentru a lua inamicii prin surprindere. Sezonul 2 introduce și noi Hack-uri, evenimentul the Infinite Slide, un nou sistem de Ranking și multe altele.

Ca de obicei, membrii GeForce NOW se pot juca instant chiar de pe aplicație, fără a fi nevoie de download sau instalare. Puteți vedea trailer-ul de lansare al Hyper Scape Sezonul 2 aici.

Apex Legends adaugă cross-play și multe altele în cel mai nou update

Apex Legends, shooter-ul competitiv free-to-play de la Respawn Entertainment, vine cu un update azi care aduce noua colecție Aftermarket și lansarea beta pentru support cross-play. Membrii GeForce NOW se pot juca acum împreună cu prietenii de pe console pentru a avea o echipă mai mare – sau mai mulți inamici de dominat.

Update-ul de astăzi adaugă noi iteme cosmetice pentru o perioada limitată și un nou mod pentru o perioadă limitată, numit Flashpoint, care adaugă zone masive în King’s Canyon care regenerează viața și scutul în timp, schimbând dinamica fiecărui meci.

Apex Legends este unul dintre jocurile favorite ale membrilor GeForce NOW, iar membrii se pot juca instant pe PC, Mac, SHIELD TV, dispozitive Android sau chiar Chromebooks. N-a fost niciodată un moment mai bun pentru a arăta lumii din ce sunt legendele făcute.

Game Ready pe GeForce NOW

Săptămâna aceasta au fost adăugate 10 jocuri noi pe librăria GeForce NOW, iar atunci când seiful Epic se deschide pentru jocuri gratuite în fiecare săptămână, vom fi acolo pentru a le aduce și pe GeForce NOW. Jocul gratuit de săptămâna aceasta este Rising Storm 2: Vietnam.

Lista completă de jocuri poate fi consultată mai jos:

Game Ready pe GeForce NOW

New to GeForce NOW:

 • Assassin’s Creed Chronicles: Russia (Uplay)
 • Hotshot Racing
 • Rising Storm 2: Vietnam (Gratuit pe Epic Games Store – Oct. 8-15)
 • Starpoint Gemini Warlords
 • The Survivalists (joc nou lansat – Oct. 9)
 • Tomb Raider I
 • Tomb Raider II
 • Vampyr (Epic Games Store)

Returning to GeForce NOW:

 • Subnautica (Steam)
 • Subnautica: Below Zero (Steam)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.