Razer anunță Iskur X, cel mai nou membru al familiei de scaune de gaming Razer, cu un design ergonomic pentru maximum de confort și o construcție solidă pentru durabilitate îndelungată.

Dispunând de o structură ranforsată cu oțel, de spumă de înaltă densitate și de suprafețe din piele sintetică multistrat foarte rezistentă, Iskur X este conceput pentru confort pe termen lung și o susținere excelentă chiar și pentru sesiunile de gaming cele mai îndelungate.

Iskur X susține o greutate de până la 136 kg și are un spătar curbat, oferind mai mult sprijin pentru o poziție naturală a coloanei vertebrale. Cotierele 2D reduc încordarea încheieturii mâinilor și a umerilor, în timp ce marginea ridicată a șezutului maximizează susținerea părții superioare a piciorului. Dispunând de un sistem multifuncțional de înclinare a spătarului, Iskur X poate fi repoziționat pentru a obține cea mai confortabilă postură chiar și în sesiuni lungi de gaming.

De asemenea, tot astăzi Razer lansează si Razer Head Cushion și Razer Lumbar Cushion.

Conceput pentru a fi utilizat alături de orice scaun de gaming, Razer Lumbar Cushion ajută la menținerea unei poziții neutre a coloanei vertebrale, suportul ergonomic luând forma spatelui utilizatorului. Acest lucru este posibil grație căptușelii cu spumă cu memorie.

Razer Head Cushion completează senzația de confort cu un miez dens de spumă cu memorie, adaptându-se la forma capului utilizatorului pentru un echilibru perfect de confort și susținere.

Pentru mai multe informații despre Razer Iskur X, consultați acest link.

Având un preț foarte competitiv, Iskur X este scaunul de gaming esențial pentru confort pe termen lung și durabilitate, în timp ce suportul lombar (Lumbar Cushion) și cel cervical (Head Cushion) le permit tuturor gamerilor să atingă o postură corectă și să beneficieze de o susținere adecvată.

Razer Iskur X, Head Cushion și Lumbar Cushion sunt disponibile acum pe Razer.com, în RazerStores și în oferta partenerilor autorizați la prețurile:

  • Razer Iskur X – 399.00 Euro
  • Razer Head Cushion – 49.99 Euro
  • Razer Lumbar Cushion – 59.99 Euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.