Epson lansează o gamă de videoproiectoare versatile, accesibile și ușor de utilizat, ce aduc experiența de cinema în casele utilizatorilor. Noile proiectoare sunt ideale pentru familiile care caută alternative la televizorul obișnuit. Gama integrează modelele EB-W06, EB-FH06, EB-W51, EH-TW740, EH-TW750, EH-TW5700 și EH-TW5820.

„În ultima perioadă petrecem mai mult timp acasă și avem mai puține opțiuni de distracție disponibile, astfel că tot mai mulți utilizatori aleg videoproiectoarele pentru a se bucura de o experiență de divertisment ca la cinema,” a declarat Irina Zlate, Sales Manager Transactional, Epson România & Bulgaria. „Noua noastră serie de proiectoare a fost atent dezvoltată pentru a oferi o gamă variată de funcții la un preț convenabil. Indiferent dacă sunt folosite pentru vizionarea de filme, pentru urmărirea de conținut pe platforme de streaming, competiții sportive, pentru jocuri pe computer sau lucrul de acasă, aceste proiectoare luminoase, portabile, accesibile și de înaltă calitate pot fi utilizate și îndrăgite de întreaga familie și chiar aduse la birou pentru a susține prezentări de impact.”

Experiența unui ecran mare

Modelele EB-W06, EB-FH06 și EB-W51 sunt ideale pentru munca de birou de acasă, în timp ce modelele EH-TW740 și EH-TW750 sunt potrivite pentru experiențe home cinema, gaming ocazional și alte tipuri de divertisment. Noile proiectoare EB-FH06, EH-TW740 au o rezoluție WXGA, în timp ce modelul EH-TW750 oferă o rezoluție Full HD 1080p.

Utilizatorii se pot bucura de o calitate superioară a imaginii de mari dimensiuni, datorită proiecțiilor cu diagonala de peste 320 de inci livrate de modelele EB-W06 și EB-W51 și a proiecțiilor cu diagonala de până la 386 de inci oferite de modelul EH-TW740.

Dimensiunea mare a proiecției este completată de imaginile clare, de înaltă calitate livrate de tehnologia 3LCD, care oferă o proiecție de până la trei ori mai luminoasă decât modelele concurente1. Chiar și atunci când funcționează în spații cu lumină ambientală, aceste proiectoare portabile oferă imagini extrem de luminoase și colorate, cu detalii clare. Aceasta se datorează tehnologiei 3LCD care oferă aceeași luminozitate pe alb și pe culoare, de la 3.300 la 4.000 lumeni. Un raportul de contrast ridicat permite redarea de nuanțe definite și a tonurilor de negru puternice.

Toate proiectoarele au o durată de viață a lămpii îndelungată (6.000 de ore vizionare standard/10.000 de ore vizionare în modul eco), acestea putând fi utilizate până la 18 ani2. Fiecare model dispune de funcția de corecție keystone, astfel încât poate fi amplasat în orice loc din casă. În plus, acestea se pot conecta la dispozitivele smart pentru redarea conținutului și au funcția de ecran divizat (split screen) pentru afișarea a două părți diferite de conținut în același timp. Proiectoarele au integrate difuzoare de 2W și dispun de cel puțin un port HDMI pentru conținut video și audio digital (porturi suplimentare sunt disponibile la modelele EB-FH06 și EH-TW750), astfel încât consolele de jocuri, de tip Blu-Ray, dispozitivele smart și altele pot fi conectate rapid și ușor.

Caracteristici de gaming și Android TVTM

Pentru utilizatorii în căutare de noi experiențe de divertisment, modelele EH-TW5700 și EH-TW5820 au funcții interesante. Aceste proiectoare home cinema de înaltă calitate, cu rezoluție 1080p, sunt echipate cu Android TV™, pentru ca utilizatorii să poată urmări și partaja conținut rapid și ușor, fără a se conecta la un dispozitiv extern și fără a accesa Google Assistant. Imaginile clare, negrul profund și mișcarea lină alături de opțiunile rapide de conexiune și configurare fac din acest proiector alegerea ideală pentru toate formele de divertisment de acasă. Și gamerii din familie se pot bucura de o serie de caracteristici speciale, printre care imagine ultra-wide pentru o experiență de joc captivantă.

„Noile noastre proiectoare oferă o serie de avantaje clare comparativ cu televizoarele mari,” a declarat Brendan Hoare, Product Manger la Epson Europa. „În primul rând, proiectoarele afișează imagini scalabile, cu diagonala de până la 300 de inci, astfel încât spectatorii pot viziona filme la dimensiunea la care au fost gândite de regizor, în format Full HD, sau se pot bucura de imaginile digitale ori de conținutul de pe telefonul mobil la scară mult mai mare. În al doilea rând, proiectoarele sunt o alternativă accesibilă la televizoarele HD și nu presupun costuri de montare. Proiectoarele pot fi instalate oriunde există o sursă de alimentare și o suprafață plană. Ele pot fi fixate de tavan, așezate pe o masă sau un raft, pentru că funcția de corecție key-stone ajustează imaginea astfel încât videoproiectorul poate fi amplasat oriunde.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.