DR. 90210 -- Season 1 Gallery -- Pictured: Dr. Cat Begovic -- (Photo by: Tommy Garcia/E! Entertainment)

Un nou show despre operații estetice vine la E! pe 30 octombrie. Dr. 90210 este noua emisiune ce demonstrează că sexul frumos știe foarte bine cum să se ocupe de înfrumusețare ajutat de cunoștințe, îndemânare, empatie și intuiție.

Chirurgia plastică este un domeniu dominat de bărbați, doar 15% dintre medici sunt femei, dar în Beverly Hills există o echipă feminină de chirurgi, care redefinește vechile standarde de frumusețe.
Dr. Cat Begovic, Dr. Kelly Killeen, Dr. Michelle Lee și Dr. Suzanne Quardt sunt printre cei mai buni medici din Statele Unite și schimbă percepțiile asupra acestei profesii din cea mai faimoasă locație din lume. De la îndepărtarea excesului de piele, reconstrucție de sâni sau dublă masectomie, chisturi faciale și rejuvenări vaginale după nașteri, acești medici își folosesc talentul, experiența și intuiția pentru a ghida pacienții înainte, în timpul și după operație, dar și în timpul recuperării, demonstrând de ce, în unele cazuri, este necesară o mână de femeie.

În episodul de vineri, 30 octombrie, Jessi Peralta, fostă membră a trupei Pussycat Doll, îi cere ajutorul lui Dr. Cat Begovic pentru o problemă intimă, apărută după sarcină. Artista își propune să încurajeze femeile să lupte pentru ce își doresc după ce a fost refuzată de un alt chirurg plastician pentru că el nu considera că disconfortul ei este justificat.

Dr. 90210 este produs de Entertainment One (eOne) cu Tara Long, Mark Herwick și Ben Megargel în rolurile de producători executivi, alături de Lori Gordon.

Patru femei frumoase, extrem de talentate, cu pregătire de specialitate și gata oricând să pășească alături de pacienți pe drumul spre recuperare, deschid lumea chirurgiei plastice pentru ca publicul să arunce o privire. Dr. 90210 are premiera la E! vineri, 30 octombrie, de la 22:00!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.