Fiori, tresăriri și delicii de Halloween, toate acestea se îndreaptă spre Netflix în acest sezon înfricoșător.

Indiferent dacă ești un fanatic al genului horror sau dacă preferi mai puține tricks și mai multe treats, cu siguranță există un serial sau un film de care fiecare dintre noi să se bucure. Dar ai grijă; chiar dacă ești savage atunci când vine vorba de filmele de groază, titlurile astea tot sunt spooky, scary, Ratched.

DISPONIBIL ACUM

#Alive

Când un virus periculos atacă orașul, un bărbat singuratic rămâne încuiat în casă, complet izolat, fără a putea cere ajutor și disperat să găsească o cale de ieșire.

Cu: Yoo Ah In, Park Shin Hye, Lee Hyun Wook, So Hee Jung, Jeon Bae Soo, Kim Hak Seon, Lee Chae Kyung, Joo Bo Bi și Jin So
Yeon
Bazat pe un scenariu original de: Matt Naylor
Regizat de: Il Cho
Produs de: Zip Cinema și Perspective Pictures

DISPONIBIL ACUM

The Babysitter: Killer Queen

La doi ani după ce a învins un cult satanic condus de babysitter-ul său, Bee, Cole continuă să fie bântuit de evenimentele oribile din acea noapte. Toți cei din viața lui cred că și-a pierdut mințile de când Bee și toți prietenii ei au dispărut, ceea ce face povestea lui Cole greu de crezut. Încă este îndrăgostit fără speranță de vecina și cea mai bună prietenă a lui, Melanie – singura care crede povestea lui -, care îl convinge să uite trecutul și să vină la o petrecere dată lângă un lac din apropiere. Dar când vechii dușmani se întorc neașteptat, Cole trebuie din nou să depășească forțele răului și să supraviețuiască nopții.

Regizat de: McG
Scris de: Dan Lagana și Brad Morris & Jimmy Warden și McG
Bazat pe personajele create de: Brian Duffield
Produs de: McG, p.g.a., Mary Viola, p.g.a., Zack Schiller
Cu: Judah Lewis, Emily Alyn Lind, Jenna Ortega, Robbie Amell, Andrew Bachelor, Leslie Bibb, Hana Mae Lee, Bella Thorne, Ken
Marino, Chris Wylde, Carl McDowell, Juliocesar Chavez, Maximilian Acevedo, Jennifer Foster, Helen Hong

DISPONIBIL ACUM

The Paramedic

După ce un accident îl lasă paralizat și într-un scaun cu rotile, adâncindu-se în depresie, incapabil să facă față noii sale vieți, Angel decide să se răzbune pe cei care, în ochii lui, l-au trădat – mai ales pe femeia care l-a părăsit când avea cea mai mare nevoie de ea.

Cu: Mario Casas, Déborah François, Guillermo Pfening, Celso Bugallo, Pol Monen,
Raúl Jiménez și María Rodríguez
Regizat de: Carles Torras
Produs de: Babieka Entertainment în colaborare cu Zabriskie Films, Jordi Roca, Sergio Adrià și Santi Lapeira
Producători executivi: Denis Pedregosa și Orlando Pedregosa
Scris de: Carles Torras, Héctor H. Vicens și David Desola

DISPONIBIL ACUM

The Binding

În timp ce o vizitează în Italia pe mama logodnicului său, o femeie trebuie să lupte împotriva unui blestem care se abate asupra fiicei sale.

Regizat de: Domenico De Feudis
Produs de: HT Film, Indigo Film și Lebowski
Scris de: Domenico De Feudis, Davide Orsini și Daniele Cosci
Cu: Mia Maestro, Riccardo Scamarcio, Mariella Lo Sardo, Giulia Patrignani, Federica Rosellini și Raffaella D’Avella

DISPONIBIL ACUM

Vampires vs. The Bronx
Un grup de tineri prieteni din Bronx luptă pentru a-și salva cartierul de o bandă de vampiri.

Regizat de: Oz Rodriguez
Scris de: Oz Rodriguez și Blaise Hemingway
Cu: Jaden Michael, Gerald W. Jones III, Gregory Diaz IV, Sarah Gadon, Cliff “Method Man” Smith, Shea Whigham, Coco Jones, Joel “The Kid Mero” Martinez, Chris Redd, Vladimir Caamaño, Jeremie Harris, Adam David Thompson, Judy
Marte, Richard Bekins și Zoe Saldaña
Produs de: Lorne Michaels, Erin David

DISPONIBIL ACUM

Hubie Halloween

Hubie Dubois (Adam Sandler) își petrece fiecare Halloween asigurându-se că locuitorii din orașul său natal, Salem, sărbătoresc în siguranță și joacă conform regulilor. Anul acesta însă, un criminal evadat și un nou vecin misterios îl țin pe Hubie în alertă. Când oamenii încep să dispară, depinde de Hubie să convingă poliția (Kevin James, Kenan Thompson) și locuitorii orașului că monștrii sunt adevărați și numai el îi poate opri. Hubie Halloween este o comedie de familie despre un erou improbabil, cu o distribuție de cinci stele, incluzându-i pe Julie Bowen, Ray Liotta, Noah Schnapp, Steve Buscemi și Maya Rudolph, și produs de Happy Madison.
Regizat de: Steven Brill
Scris de: Tim Herlihy, Adam Sandler
Produs de: Adam Sandler, Kevin Grady, Allen Covert
Cu: Adam Sandler, Kevin James, Julie Bowen, Ray Liotta, Rob Schneider, June Squibb, Kenan Thompson, Shaquille O’Neal, Michael Chiklis, Tim Meadows, Karan Brar, George Wallace, Noah Schnapp, Paris Berelc, China Anne McClain, cu Steve Buscemi și Maya Rudolph

DISPONIBIL ACUM

A Babysitter’s Guide to Monster Hunting

Când liceana Kelly Ferguson (Tamara Smart) acceptă cu reticență să-l îngrijească pe Jacob Zellman (Ian Ho) de Halloween, ultimul lucru la care se așteaptă este să fie recrutată de o societate internațională secretă de babysitteri care protejează copiii cu puteri speciale de monștri. Pentru a-l ști pe Jacob în siguranță, Kelly face echipă cu inteligentul vicepreședinte al organizației, Liz Lerue (Oona Laurence), geniul tehnologic Berna Vincent (Troy Leigh-Anne Johnson), expertul în monștri, Cassie Zhen (Lynn Masako Cheng), și maestrul în poțiuni, Curtis Critter (Ty Consiglio), pentru a învinge un Boogeyman cunoscut sub numele de “Marele Guignol” (Tom Felton), o vrăjitoare plină de farmec numită “Peggy Drood” (Indya Moore) și legiunea lor de monștri misterioși. Bazat pe prima parte a popularei serii de cărți cu același nume a lui Joe Ballarini, A Babysitter’s Guide to Monster
Hunting, filmul este regizat de Rachel Talalay, produs de Ivan Reitman și Amie Karp, cu Naia Cucukov, Tom Pollock și Ilona Herzberg ca producători executivi. Alessio Scalzotto, Tamsen McDonough, Ashton Arbab, Crystal
Balint și Ricky He joacă, de asemenea, în această aventură plină de acțiune despre cum lucrul în echipă te poate ajuta în a-ți depăși temerile.

Cu: Tamara Smart, Oona Laurence, Alessio Scalzotto, Ian Ho, Tamsen McDonough, Troy Leigh-Anne Johnson, Lynn Masako Cheng, Ty Consiglio, Ashton Arbab, Crystal Balint, Ricky He, with Indya Moore și Tom Felton
Regizat de: Rachel Talalay
Scenariu de: Joe Ballarini (având la bază romanul omonim, scris de Joe Ballarini) Produs de: Ivan Reitman, Amie Karp
Producători executivi: Naia Cucukov, Tom Pollock, Ilona Herzberg

DISPONIBIL DIN 21 OCTOMBRIE

Rebecca

După o scurtă poveste de iubire în Monte Carlo alături de Maxim de Winter (Armie Hammer), un bărbat văduv chipeș, o tânără proaspăt căsătorită (Lily James) ajunge la Manderley, locuința impozantă a noului ei soț. Naivă și lipsită de experiență, încearcă să se adapteze în noua ei viață, dar descoperă că trebuie să lupte cu umbra primei soții a lui Maxim, Rebecca, o femeie elegantă și urbană a cărei moștenire este menținută în viață de sinistra menajeră de la Manderley, doamna Danvers (Kristin Scott Thomas). Regizat de Ben Wheatley (High Rise, Free Fire) și produs de Working Title Films (Emma, Darkest Hour), REBECCA este un thriller psihologic fascinant, bazat pe romanul gotic din 1938 al lui Daphne du Maurier.

Cu: Lily James, Armie Hammer, Kristin Scott Thomas, Keeley Hawes, Ann Dowd, Sam Riley, Tom Goodman-Hill, Mark Lewis Jones, John Hollingworth, Bill Paterson
Regizat de: Ben Wheatley
Produs de: Eric Fellner (Working Title Films) și Tim Bevan, Nira Park
Scenariu de: Jane Goldman and Joe Shrapnel & Anna Waterhouse
Bazat pe romanul gotic din 1938 de: Daphne du Maurier

DISPONIBIL DIN 22 OCTOMBRIE

Cadaver

Cadaver este un film horror psihologic norvegian care ne duce într-o călătorie în care omenirea este pusă la încercare. După un dezastru nuclear în urma căruia foametea guvernează, Leonora (Gitte Witt), Jacob (Thomas Gullestad) și fiica lor, Alice (Tuva Olivia Remman), sunt la limita
supraviețuirii. Într-o zi, hotelul din oraș invită supraviețuitorii să participe la o piesă de teatru, oferindu-le de mâncare, ca un efort caritabil pentru a-i ajuta pe cei nevoiași. Lăsată fără alegere, familia celor trei decide să meargă la hotel, unde directorul, Mathias (Thorbjørn Harr), prezintă întregul hotel ca fiind chiar scena unde se va juca piesa de teatru.

Participanților li se oferă măști pentru a-i deosebi de actori, dar spectacolul ia o turnură stranie atunci când membrii publicului încep să dispară. Linia dintre realitate și teatru se estompează rapid, până când Alice dispare în fața lui Leo și Jacob și nu mai există loc de îndoială: ceva nu este în regulă cu hotelul lui Mathias.

Cu: Gitte Witt, Thorbjørn Harr, Thomas Gullestad, Maria Grazia De Meo, Trine Wiggen, Bente Børsum, Jonathan Rodriguez, Stig
Frode Henriksen și Helge Jordal
Scris și regizat de: Jarand Herdal
Produs de: Espen Horn și Kristian Strand Sinkerud, de la Motion Blur Films

DISPONIBIL DIN 28 OCTOMBRIE

Nobody Sleeps in the Woods Tonight

Un grup de adolescenți dependenți de tehnologie participă la o tabără de reabilitare în pădure, însă o forță sinistră încearcă să-i scoată din joc pentru totdeauna. De la Akson Studio.

DISPONIBIL DIN 30 OCTOMBRIE

His House

După ce a scăpat cu greu din Sudanul de Sud măcinat de război, un tânăr cuplu de refugiați se chinuie să se adapteze într-un mic orășel englez, bântuit de forțele răului.

DISPONIBIL DIN 30 OCTOMBRIE

The Day of the Lord

Menéndez este un preot pensionar care locuiește într-un apartament întunecat și deteriorat, întorcând spatele lumii. El suferă de o criză de credință și este bântuit de coșmaruri oribile și de fapte din trecutul său care îl torturează.

Într-o zi, primește o vizită de la Sebastián, un vechi prieten care cunoaște trecutul lui Menéndez. El susține că fiica sa este posedată de diavol și îi cere ajutorul lui Menéndez pentru a o exorciza, deși este bine conștient de metodele agresive pe care le folosește preotul.

Împins de insistențele lui Sebastián și de conflictul său interior, Menéndez ia acest caz ca o șansă la mântuire. El are un nou scop în viață, dar este ea într-adevăr posedată sau va suferi o tortură fără sens?

Cu: Juli Fàbregas, Ximena Romo, Hector Illanes, Dolores Heredia
Produs de: Joaquim Vivas, Alejandro Sugich
Regizat de: Santiago Alvarado
Scenariu de: Ramón Salas, Santiago Alvarado

Realizat de Ryan Murphy și Ian Brennan, RATCHED este un serial dramatic plin de suspans, care spune povestea originii lui Mildred Ratched, o asistentă medicală de psihiatrie. În 1947, Mildred sosește în nordul Californiei pentru a se angaja la un spital psihiatric de prestigiu, unde se desfășoară experimente noi și tulburătoare asupra minții umane. Aflată într-o misiune clandestină, Mildred se prezintă drept imaginea perfectă a asistentei medicale dedicate, dar roata se învârte mereu și, pe măsură ce se infiltrează în sistemul de îngrijire a bolnavilor psihic și printre cei care lucrează sau sunt îngrijiți acolo, vedem că imaginea elegantă de fațadă a lui Mildred ascunde un caracter tenebros, care mocnea în interior, demonstrând că adevărații monștri sunt creați, nu născuți.

Cu: Sarah Paulson, Jon Jon Briones, Judy Davis, Cynthia Nixon, Finn Wittrock, Sharon Stone, Charlie Carver
Apariții surpriză: Amanda Plummer, Corey Stoll, Vincent D’Onofrio, Alice Englert, Sophie Okonedo, Brandon Flynn, Annie Starke
Regizat de: Ryan Murphy (Eps. 1-2), Nelson Cragg (Ep. 3), Michael Uppendahl (Eps. 4-5), Jessica Yu (Ep. 6), Jennifer Lynch (Ep.
7), Dan Minahan (Ep. 8)
Scris de: Ryan Murphy, Evan Romansky, Ian Brennan, Jennifer Salt
Creat de: Evan Romansky
Dezvoltat de: Ryan Murphy și Ian Brennan
Producători executivi: Ryan Murphy, Ian Brennan, Sarah Paulson, Alexis Martin Woodall, Aleen Keshishian, Jacob Epstein, Jennifer Salt, Margaret Riley, Michael Douglas, Robert Mitas, Tim Minear

DISPONIBIL ACUM

Oktoberfest: Beer & Blood

1900: Un bogat nou venit cu un trecut umbros ajunge la München, hotărât să domine profitabilul Oktoberfest cu o berărie. Dar când fiica sa se îndrăgostește de moștenitorul unei fabrici de bere rivale, se declanșează un lanț violent de evenimente care va amenința viitorul ambelor familii.

DISPONIBIL ACUM

To The Lake

Un virus ucigaș lovește Moscova și un grup de supraviețuitori fuge în pustietate, unde se confruntă cu amenințarea bolii, a hoților, dar și cu problemele dintre ei. De la 1-2-3 Production.

DISPONIBIL ACUM

The Haunting of Bly Manor

De la creatorul T he Haunting of Hill House, Mike Flanagan, și de la producătorul Trevor Macy vine T HE HAUNTING OF BLY MANOR, următorul capitol al seriei antologice T he Haunting, cu acțiunea plasată în Anglia anilor 1980. După moartea tragică a unei bone, Henry Wingrave (Henry Thomas) angajează o tânără dădacă americană (Victoria Pedretti) pentru a avea grijă de nepoata și nepotul său (Amelie Bea Smith, Benjamin Evan Ainsworth), ambii orfani. Aceștia locuiesc la Bly Manor alături de bucătarul-șef, Owen (Rahul Kohli), administratorul, Jamie (Amelia Eve), și
Imagini aici / Teaser aici menajera, doamna Grose (T’Nia Miller). Totuși, nimic nu este ceea ce pare la conac, iar secole de întunecate secrete de iubire și de pierdere așteaptă să fie dezgropate în această îngrozitoare și gotică poveste de dragoste. La Bly Manor, mort nu înseamnă dispărut.

Partenerii de producție, Flanagan și Macy, au extras din poveștile supranaturale iconice ale lui Henry James, pentru a crea drama în care joacă Oliver Jackson-Cohen, Kate Siegel și Tahirah Sharif. Seria îi are ca producători executivi pe Flanagan și Macy pentru Intrepid Pictures, alături de Darryl Frank și Justin Falvey pentru Amblin Television.

DISPONIBIL ACUM

La Révolution

1787, Franța. În timp ce investighează o serie de crime misterioase, Joseph Guillotin – viitorul inventator a faimoaseii „ghilotine” – descoperă un virus necunoscut: sângele albastru. Boala se răspândește repede printre aristocrația franceză, ducând la uciderea oamenilor obișnuiți și, în curând, situația duce la o rebeliune. Cum ar fi dacă Revoluția Franceză nu s-ar fi întâmplat așa cum ni s-a spus?

Creat de : Aurélien Molas
Regizat de: Julien Trousselier (bloc 1), Jérémie Rozan (bloc 2), Edouard Sallier
Imagini aici / Teaser aici (bloc 3)
Produs de: François Lardenois
Cu: Amir El Kacem, Lionel Erdogan, Marilou Aussilloux, Isabel Gonzalez, Gaïa
Weiss, Julien Frison, Laurent Lucas, Amelia Lacquemant

DISPONIBIL ACUM

Unsolved Mysteries: Volume 2

În șase noi episoade, Unsolved Mysteries conturează mai multe dispariții inexplicabile, evenimente tragice și întâmplări bizare. Poate că un spectator deține cheia rezolvării acestor cazuri. Detectivi, jurnaliști și membri ai familiei oferă teorii interesante în această serie captivantă, de la creatorii docuseriilor originale, Cosgrove / Meurer Productions și 21 Laps Entertainment, producătorii Stranger Things.

DISPONIBIL ACUM

A Go! Go! Cory Carson Halloween

Matei, Chrissy și Freddie vânează cele mai mari dulciuri de acest Halloween! Dar merită să se aventureze în partea înspăimântătoare a orașului pentru niște bunătăți?

DISPONIBIL ACUM

StarBeam: Halloween Hero

De Halloween, lacomul căpitan Barbă-Pește fură dulciurile tuturor, dar Supersteluța și Boost au câteva soluții pentru a îndrepta lucrurile!

DISPONIBIL ACUM

Super Monsters: Dia de los Monsters

Supermonstruleții sărbătoresc Día de los Muertos în orașul natal al Videi cu familia ei magică, noi prieteni monstruleți și o paradă… ceva de speriat!

DISPONIBIL ACUM

The Last Kids on Earth: Book 3

Cei patru prieteni continuă să trăiască pe picior mare cu monștrii aliați, însă Jack se teme că un radioemițător ar putea pune capăt distracției.

Disponibil din 1 octombrie

A.M.I.
Cape Fear
Evil: Season 1
House of 1,000 Corpses
We Have Always Lived in the Castle

Disponibil din 16 octombrie

Unfriended

Disponibil din 18 octombrie

ParaNorman

STREAM. SCREAM. REPEAT. 2020

● 8 septembrie #Alive
● 10 septembrie The Babysitter: Killer Queen
● 16 septembrie The Paramedic
● 18 septembrie Ratched
● 1 octombrie Oktoberfest: Beer & Blood; The Worst Witch: Season 4
● 2 octombrie A Go! Go! Cory Carson Halloween; The Binding; Vampires vs. The Bronx
● 6 octombrie StarBeam: Halloween Hero
● 7 octombrie Hubie Halloween; To the Lake
● 9 octombrie The Haunting of Bly Manor; Super Monsters: Dia de los Monsters
● 14 octombrie A Babysitter’s Guide to Monster Hunting
● 16 octombrie La Révolution; The Last Kids on Earth: Book 3
● 19 octombrie Unsolved Mysteries: Volume 2
● 21 octombrie Rebecca
● 22 octombrie Cadaver
● 28 octombrie Nobody Sleeps in the Woods Tonight
● 30 octombrie The Day of the Lord; His House

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.