Săptămâna aceasta pe GeForce NOW include Watch Dogs: Legion cu grafică ray traced și DLSS. Ca întotdeauna, poți vizita pagina de jocuri pentru o listă completă de peste 650 de jocuri pe GeForce NOW.

Pe lângă lansarea de săptămâna asta din Game Ready pe GeForce NOW avem și alte câteva vești de împărtășit.

  • Apex Legends Sezonul 7 vine pe GeForce NOW săptămâna viitoare
  • Cumpără un GeForce RTX 3070 și primești un an de GeForce NOW Founders membership

Apex Legends sezonul 7 va fi Game Ready pe GeForce NOW

Olimpul te așteaptă în sezonul 7 din Apex Legends – Ascension. Popularul si premiatul joc de la Respawn Entertainment începe un nou sezon săptămâna viitoare. Iar atunci când se va lansa pe PC va fi și Game Ready pe GeForce NOW.

Ia cu tine PC-ul de gaming GeForce oriunde te duci

Posesorii de GeForce RTX 3070 nu își vor face doar un upgrade la PC-ul de gaming. Toate plăcile video din seria RTX 30, inclusiv noul RTX 3070 vor veni la pachet cu un an de GeForce NOW Founders membership pentru a oferi utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de jocurile preferate pe toate platformele cu performanță RTX.

GeForce NOW oferă acces instant la librăria de jocuri din magazine precum Steam, Epic Games și multe altele. În calitate de membru „Founders”, ai prioritate la accesarea serverelor de gaming, sesiuni extinse și RTX ON pentru jocurile care beneficiază de tehnologie.

Game Ready pe GeForce NOW

Săptămâna aceasta aduce 5 noi jocuri pe librăria GeForce NOW. Printre noile jocuri se numără Watch Dogs: Legion cu reflexii ray-traced în timp real. Având în vedere că GeForce NOW se conectează la multiple magazine, membrii vor putea să joace indiferent dacă îl vor lua de pe Epic Games Store sau Ubisoft Connect.

Iar atunci când seiful Epic se deschide pentru jocuri gratuite suntem acolo să le aduce și pe GeForce NOW. Jocul de săptămâna aceasta este Blair Witch.

Lista completă de jocuri poate fi consultată mai jos:

Game Ready pe GeForce NOW

Nou pe GeForce NOW:

  • Watch Dogs: Legion (lansare în aceeași zi ca pe Epic Games Store și Ubisoft Connect— Oct. 29)
  • Blair Witch (Noul joc gratuity de pe Epic Games Store)
  • Xuan-Yuan Sword VIII (lansare nouă pe Steam)
  • Ghostrunner (lansare nouă pe Steam)
  • Autonauts

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.