Ascultă acest articol


HUAWEI WATCH GT 2 Pro va deveni cu siguranță un partener excelent în cursa ta de a-ți menține activitatea fizică și de a-ți monitoriza starea de sănătate într-un mod cât mai eficient. Totodată, cu ajutorul aplicației Huawei Health, poți verifica cu ușurință toți parametrii înregistrați de pe orice dispozitiv, inclusiv cele cu sisteme de operare Android și iOS.

În cazul în care te întrebai, cel mai recent smartwatch vârf de gamă de la Huawei – și anume HUAWEI WATCH GT 2 Pro – funcționează perfect cu smartphone-urile Android și iOS. Astfel, te poți bucura de statisticile de activitate fizică și de parametrii de sănătate pe orice dispozitiv pe care îl deții, cu ajutorul aplicației Huawei Health.

Descoperă HUAWEI WATCH GT 2 Pro!

Pasul 1: Instalează aplicația Huawei Health

Cum să descarci aplicația pentru dispozitivele Android și iOS? Este foarte simplu!

Pentru dispozitivele Android este suficient să scanezi codul QR, imprimat pe pachetul dispozitivului Huawei, direct din magazinul de aplicații Huawei (HUAWEI AppGallery) sau utilizând magazinul Google Play.

Când vine vorba de sistemul de operare iOS, utilizatorii HUAWEI WATCH GT 2 Pro pot asocia cu ușurință smartwatch-ul cu dispozitivele iOS. Pentru a reuși acest lucru, consumatorii pot descărca în siguranță aplicația Huawei Health din App Store.

Pasul 2: Monitorizează-ți performanța

După asocierea smartphone-ului cu HUAWEI WATCH GT 2 Pro, îți poți gestiona starea de sănătate având în vedere mai mulți parametri, lucru posibil datorită funcțiilor inovatoare și benefice pentru sănătate, precum și tehnologiei de monitorizare a ritmului cardiac TruSeen™ 4.0+ sau HUAWEI TruSleep™. În același timp, aplicația Huawei Health va colecta date despre nivelul tău de stres și nivelul de oxigen din sânge (SpO2).

În ceea ce privește activitatea fizică, HUAWEI WATCH GT 2 Pro vine cu până la 100 de moduri de antrenament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.