Razer și BAPE lansează colecția ”A GAMING APE”, alcătuită din periferice, articole vestimentare și rucsacuri

Produsele vor fi disponibile în cantități limitate la nivel mondial, în momentul lansării colecției noi pe 5 decembrie 2020

0
365
Ascultă acest articol

Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial și A BATHING APE® (BAPE®), cel mai popular brand de haine de stradă din Japonia, fondat în 1993.

După teaser-ul apărut pe 24 noiembrie, Razer și A Bathing Ape (BAPE) au anunțat în mod oficial colaborarea specială a celor două companii pentru a lansa colecția ”A GAMING APE” alcătuită din periferice de gaming, articole vestimentare și rucsacuri. Ediția limitată sărbătorește gamingul și pasiunea pentru moda de stradă, combinând deosebit de popularul model BAPE® CAMO cu sigla inconfundabilă a Razer, șarpele cu trei capete. În mod similar, simbolul APE HEAD este înfățișat purtând căștile Razer Kraken.

Colecția ”A GAMING APE” include periferice Razer precum mouse-ul DeathAdder V2, mouse mat-ul Goliathus V2 sau căștile wireless Opus, decorate cu design-uri inspirate de BAPE®. Fanii vor putea afișa pasiunea lor pentru cele două branduri și cu articole vestimentare printre care se regăsesc hanorace și rucsacuri reimaginate de BAPE. Prima colecție care reunește cele două firme este de neratat pentru fanii pasionați.

Noile articole vestimentare și periferice în ediție limitată, realizate în colaborare cu BAPE®, oferă un stil distinct indiferent dacă este vorba de haine sau de accesorii de gaming, fiind ideale pentru pasionații de modă urbană și de gaming.

Colecția va fi dezvăluită în cadrul unui eveniment special, un stream RAZERSTORE LIVE ce va avea loc pe 4 decembrie, ora 04:30, iar obiectele din colecție vor putea fi achiziționate începând cu 5 decembrie ora 04:00.

Colecția ”A GAMING APE” va fi disponibilă pe pagina Razer.com, în magazinele RazerStore dar și în cadrul magazinelor BAPE STORE®, inclusiv US.BAPE.COM și BAPE.COM.

PREȚURI:

Razer x *A Bathing Ape® DeathAdder V2: 99,99 Euro
Razer x *A Bathing Ape® Goliathus V2 Speed: 49,99 Euro
Razer x *A Bathing Ape® Opus: 299,99 Euro
Razer x *A Bathing Ape® Rogue 15” Backpack: 199,99 Euro
Razer x *A Bathing Ape® Full Zip Hoodie: 385 Euro
Razer x *A Bathing Ape® Camo Team Tee: 179 Euro
Razer x *A Bathing Ape® Black Tee: 115 Euro
Razer x *A Bathing Ape® White Tee: 115 Euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.