Prima zăpadă, prima iubire (SnowComing, 2019) este filmul în premieră difuzat duminică, 10 ianuarie. Samantha (Lindy Booth) revine acasă pentru festivalul de iarnă al orașului și pentru a sărbători retragerea tatălui ei din cariera de antrenor. Sperațele ei pentru o ședere liniștită se năruie imediat ce descoperă că Jake (Trevor Donovan), jucător în NFL și fostul ei iubit din liceu, este și el prezent în oraș.

Dragoste pe gheață (Frozen in Love, 2018) aduce pe 17 ianuarie povestea lui Mary (Rachel Leigh Cook), care se luptă pentru a-și salva librăria și Adam (Niall Matter), un jucător de hochei cu probleme de comportament, care este suspendat temporar. Cei doi au șansa de a ieși din impas dacă decid să renunțe la orgoliu și să lucreze împreună.

Pe 24 ianuarie la DIVA este difuzat filmul Prințesa zăpezii (A Winter Princess, 2019). Carly (Natalie Hall) este o prințesă care lucrează sub anonimat într-un hotel și este delegată să organizeze petrecerea de 50 de ani a resortului de schi, alături de Jesse (Chris McNally), fratele proprietarului. Oare cât timp va rămâne adevarata ei identitate un secret?

Un weekend de iarnă (One Winter Weekend, 2018) este rezervat la DIVA pe 31 ianuarie. Cara (Taylor Cole) este o scriitoare părăsită de iubitul ei, care decide să petreacă un weekend la o cabană cu cea mai bună prietenă. Pentru că în programul de rezervări s-a produs o eroare, cele două prietene trebuie să împartă cabana cu doi burlaci. Iar furtuna de zăpadă va aduce cu ea și scântei de iubire.

Petrece luna ianuarie alături de DIVA și filmele romantice de iarnă, duminica, de la 16:00!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.