It’s A Sin are premiera pe 23 ianuarie pe HBO GO în Europa.

Drama în cinci părți este scrisă și produsă de scenaristul Russell T Davies (Queer as Folk, A Very English Scandal, Years and Years), nominalizat la Premiile Primetime Emmy.

Acțiunea serialului este plasată în anii ‘80 și explorează ideea de prietenie și de iubire în timpul crizei SIDA.

Cele 5 episoade a câte 60 de minute vor fi disponibile din 23 ianuarie pe HBO GO.

În rolurile principale sunt distribuiți Olly Alexander (solistul trupei Years & Years), Omari Douglas, Callum Scott Howells, Lydia West (Years and Years) și Nathaniel Curtis. Distribuția îi include și pe Keeley Hawes (Honour, Bodyguard, The Durrells, Line of Duty), Shaun Dooley (Gentleman Jack, Broadchurch, Woman in Black), Neil Patrick Harris (How I Met Your Mother, Gone Girl, A Series of Unfortunate Events), Stephen Fry (Wilde, Gosford Park, Bones) și Tracy Ann Oberman (Friday Night Dinner, Toast of London, After Life).

It’s A Sin explorează viețile lui Ritchie (Alexander), Roscoe (Douglas) și Colin (Howells), pe măsură ce încep o viață nouă în Londra, la începutul anilor ‘80. Inițial străini, acești tineri homosexuali și cea mai bună prietenă a lor, Jill (West), se găsesc strânși laolaltă și în curând au parte de aventuri împreună. Dar un nou virus se răspândește și viețile lor vor fi testate în moduri în care nici nu și-ar fi putut imagina.

Nicola Shindler, producător executiv, spune despre proiect: „It’s A Sin e o poveste foarte britanică, dar epidemia de SIDA a fost globală și cred că publicul va rezona cu această poveste emoționantă despre dragoste, prietenie și suișurile și coborâșurile epocii, poveste spusă prin personaje complexe și captivante. Cu o distribuție carismatică, cu stilul de povestitor plin de forță al lui Russell, care te face să râzi și să plângi la fel de mult, sunt incredibil de mândră de It’s A Sin.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.