Ascultă acest articol

La început de an, producătorul mondial de camere de bord și GPS-uri, Mio Techonology, anunță mărirea perioadei de garanție a tuturor camerelor de bord de la doi, la trei ani.

Unul dintre factorii de decizie pe care utilizatorii îi iau în calcul în ceea ce privește achizițioanarea unui produs, pe lângă funcționalitățile acestuia, este perioada de garanție.

Producătorul mondial de echipamente auto – Mio Techonology, își dorește ca, pe lângă calitatea de top a produselor și capabilităților excepționale ale acestora, să ofere un an în plus de garanție. Concret, toți cei ce achiziționează camere de bord se vor bucura de trei ani de garanție în loc de doi, totul în baza facturii fiscale sau a bonului fiscal.

Siguranță oricând și oriunde

Fie că este vorba despre o escapadă de-o zi într-unul dintre locurile preferate din apropierea marilor orașe, fie despre o zi petrecută în traficul din marile orașe, siguranța noastră și a celor dragi este cel mai important aspect de care trebuie să ținem cont.

Astfel, MiVue™ C312 este o cameră de bord ideală pentru cei ce vor să înregistreze în Full HD întreaga zi și, de asemenea, pentru cei ce doresc să se bucure de mai mult confort, întrucât înregistrarea începe chiar în momentul în care este apăsat butonul de pornire.

Pentru pasionații de călătorii, dar nu numai, MiVue™ 866 este însoțitorul ideal la drum lung, datorită capabilităților acesteia. Mai exact, imaginile înregistrate sunt extrem de clare chiar și la viteze mai mari, locația, viteza și ora sunt urmărite, grație sistemul GPS integrat, iar Modul Parcare cu alimentare pasivă face posibilă înregistrarea evenimentelor chiar și atunci când mașina nu rulează și sunt detectate vibrații în aria autoturismului.

Pentru și mai multă siguranță, utilizatorii pot opta pentru MiVue™ 798 Dual, care beneficiază de pornire automată, surprinderea tuturor detaliilor în Quad HD, unghi larg de vizualizare de 150° și cameră pentru spatele mașinii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.