Ascultă acest articol


De astăzi revenim la update-urile săptămânale pe GeForce NOW!

Încă de la lansarea GeForce NOW de acum un an am văzut că multe dintre jocurile sau update-urile majore lansate se întâmplă joia – iar scopul nostrum este să susținem aceste lansări la cât de scurt timp după se poate. Depunem un efort major pentru a susține aceste lansări de conținut săptămânale, cu update-uri pentru membrii de pretutindeni, din toate regiunile.

De asemenea, este o oportunitate pentru membri platformei, care vor să afle ce este nou în librăria GeForce NOW să plănuiască sesiunile de gaming pentru weekend.

Fiecare anunț din prima săptămâna a lunii va fi unul major, pentru ca atunci vom împărtăși cu voi ce jocuri anticipăm că se vor lansa pe GeForce NOW în luna respectivă.

Este posibil ca această listă să nu conțină fiecare joc lansat în luna respective, dar totuși, lucrurile se miscă repede, iar noi știm că vor exista mereu surprise. În ianuarie am anticipat 23 de noi jocuri pe GeForce NOW, dar HITMAN 3 și Everspace 2 au fost două dintre adițiile pe care am reușit să le primim în plus luna aceasta.

Jocurile vor continua să fie adăugate în fiecare săptămână, dar acel prim update lunar va oferi o perspectivă asupra ceea ce urmează.

Acum, pentru partea importantă. Printre lansările de săptămâna aceasta se numără lansarea în aceeași zi cu cea oficială pentru The Medium cu RTX și DLSS, demo-ul Immortals Fenyx Rising și Dyson Sphere Program care a crescut masiv în popularitate de la lansarea de săptămâna trecută.

The Medium (Steam & Epic Games Store)

Membrii Founders pot juca cu RTX ON și pot descoperi un mister întunecat pe care doar un medium îl poate rezolva. Călătorește într-o stațiune comunistă abandonată  și folosește-ți puterile pentru a descoperi toate secretele întunecate, pentru a rezolva puzzle-uri în două realități paralele, pentru a supraviețui întâlnirilor cu spirite sinistre și pentru a explora două realități în același timp.

Immortals Fenyx Rising Demo (Ubisoft Connect & Epic Games Store)

În acest demo gratuit de la Ubisoft poți juca rolul lui Fenyx, un nou demizeu înaripat cu misiunea de a salva zeii Greci și lumea acestora de la un blestem întunecat. Confruntă-te cu bestii mitologice, perfecționează puterile legendare ale zeilor și înfrânge-l pe Typhone, cel mai mortal Titan din mitologia Greacă.

Memberi cu jocul complet și Season Pass pot juca, de asemenea, și noul DLC Immortals Fenyx RisingA New God.

Dyson Sphere Program (Steam)

Construiește cea mai eficientă fabrică intergalactică în acest joc de strategie! Folosește-te de puterea stelelor, adună resurse, plănuiește și construiește linii de producție și dezvoltă-ți fabrica interstelară de la un spațiu mic, până la un imperiu industrial care se întinde în toată galaxia.

Mai jos poți găsi lista completă din această săptămână.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.