Serialul Original Netflix Soarta: Saga Winx se întoarce cu sezonul al doilea

0
381

Netflix a reînnoit SOARTA: SAGA WINX cu un al doilea sezon!

Din distribuție fac parte Abigail Cowen în rolul lui Bloom, Hannah van der Westhuysen în rolul lui Stella, Precious Mustapha în rolul lui Aisha, Eliot Salt în rolul lui Terra și Elisha Applebaum în rolul lui Musa.

Mai multe detalii legate de distribuția sezonului al doilea vor fi anunțate la o dată ulterioară.

Brian Young (Jurnalele Vampirilor) se va întoarce ca Showrunner și Producător Executiv.

Alături de Brian Young, se vor întoarce ca Producători Executivi și: Judy Counihan și Kris Thykier de la Archery Pictures (Riviera, The State), alături de Joanne Lee și Cristiana Buzzelli de la Rainbow.

Sezonul al doilea va cuprinde 8 episoade, fiecare având o durată de o oră. Acesta este un serial original Netflix, de la Archery Pictures Production, realizat în colaborare cu Rainbow.

Primul sezon din SOARTA: SAGA WINX a avut premiera globală pe Netflix pe 22 ianuarie 2021.

Producția sezonului 2 va începe în decursul acestui an, în Irlanda.

Soarta: Saga Winx prezintă povestea maturizării a cinci zâne care urmează cursurile școlii Alfea, un internat magic din Lumea Cealaltă, unde trebuie să învețe să-și controleze puterile și unde se îndrăgostesc, au de-a face cu rivalități și înfruntă monștri care le amenință existența. Creat de Brian Young (Jurnalele Vampirilor), serialul Soarta: Saga Winx este o readaptare live-action a desenului animat italian Winx Club, realizat de Iginio Straffi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.