GeForce NOW – joiaGFN

Valheim a zburat direct în topul celor mai jucate jocuri pe Steam, iar cu GeForce NOW, Coffee Stain Studios și Iron Gate AB pot duce jocul către și mai multă lume.

0
1504
Ascultă acest articol


Pe măsură ce continuăm aniversarea de 1 an a platformei, anunțurile de ieri, din joiaGFN scot în evidență câteva dintre jocurile indie incredibile, disponibile! joiaGFN scoate în evidență și Mount & Blade II: Bannerlord (indie!) care primește DLSS în această săptămână, the Worms Rumble (indie!!) gratuit pe Steam până duminică și 11 noi jocuri (multe dintre care sunt indie!!!) care au venit în librăria GeForce NOW  săptămâna aceasta

Indie Spotlight

Săptămâna aceasta sărbătorim numeroasele studiouri independente care sunt baza librăriei GFN. Indie-urile se află la baza gaming-ului pe PC, iar GFN nu ar avea tot acest conținut fără cele aproape 300 de jocuri indie disponibile.

Valheim a zburat direct în topul celor mai jucate jocuri pe Steam, iar cu GeForce NOW, Coffee Stain Studios și Iron Gate AB pot duce jocul către și mai multă lume.

”Am lansat Valheim în early access pe Steam, iar NVIDIA ne-a ajutat imediat să îl aducem către și mai multă lume prin GeForce NOW. Astfel, fiecare utilizator de Mac poate juca Valheim,” a spus Henrik Törnqvist, lead game designer pentru Valheim la Iron Gate AB

Terraria este un alt titlu foarte jucat pe PC. Acest indie de la Re-Logic aduce și mai mulți fani în timp ce face jocul disponibil pe mai multe dispozitive.

”Să te poți juca Terraria pe GeForce NOW are cât se poate de mult sens pentru noi. Întotdeauna am căutat metode prin care să ne facem jocurile accesibile pentru cât mai mulți oameni posibil. GFN ne ajută să atingem acest scop oferind jucătorilor noștri posibilitatea de a se juca pe orice dispozitiv doresc, fără a fi nevoie de mai mult efort de dezvoltare din partea noastră. Suntem încântați să vedem atât jucători noi, cât și existenți care se bucură de tot ce are Terraria de oferit, fie că se întâmplă pe tradiționalul PC, pe console, mobil sau direct din cloud,” a spus Ted Murphy, head of business strategy și marketing la Re-Logic.

DLSS 2.0 vine în Mount & Blade II: Bannerlord

Este super sampling! Atunci când jocurile beneficiază de tehnologii de la NVIDIA precum DLSS 2.0 (deep learning super sampling), membrii GeForce NOW se pot bucura de beneficii. Exemple recente include War Thunder și – chiar în această săptămână – Mount & Blade II: Bannerlord. Este un alt fel prin care GeForce NOW susține viitorul dezvoltării jocurilor indie.

Worms Rumble, gratuit în weekend

De când GFN dispune de versiunile de PC a jocurilor populare din magazine digitale, atunci când o promoție se întâmplă – precum Worms Rumble al celor de la Team17 gratuit peste weekend pe Steam – membrii pot participa imediat.

11 noi jocuri în această săptămână

11 noi jocuri vin pe platformă săptămâna aceasta. În capul listei pentru lansările de săptămâna aceasta se află și Hellish Quart. Disponibil acum pe Steam cu o reducere de 15%, jocul celor de la Kubold include tehnici de duelare și scrimă.

Lista completă de jocuri:

 • Assassin’s Creed I: Director’s Cut (Epic Games Store)
 • Darkest Hour: A Hearts of Iron Game (Steam)
 • Day of Infamy (Steam)
 • Dusk Diver (Steam)
 • Going Under (Steam)
 • Hellish Quart (Steam)
 • Home Behind 2 (Steam)
 • Lumberjack’s Dynasty (Steam)
 • Rise of Industry (Steam)
 • Sniper: Ghost Warrior 2 (Steam)
 • South Park: The Stick of Truth (Steam)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.