Maratonul de filme în weekend continuă și în această primăvară la AXN

“Jumanji: Aventură în jungle”, “Moneyball: Arta de a învinge” și noi filme din antologia horror “În întuneric” printre titluri

0
744
Ascultă acest articol


AXN continuă și în această primăvară maratonul de filme, la fiecare final de săptămână, de vineri, de la ora 21.00, până duminică noaptea. Titluri de acțiune, dar și comedii, drame, SF sau animații se vor regăsi în grilă în acest sezon.

Astfel, în această duminică, de la ora 21:00, AXN difuzează „Moneyball: Arta de a învinge” (Moneyball), film cu șase nominalizări la Premiile Oscar, trei nominalizări BAFTA și respectiv, Globurile de Aur. Cu o distribuție care îi include pe Brad Pitt, Philip Seymour Hoffmann, Robin Wright și Jonah Hill, pelicula este inspirată din povestea adevarată a fostului jucător de baseball Billy Beane. Filmul prezintă echipa Oakland Athletics în sezonul 2002 și încercările directorului general Beane de a forma o echipă competitivă, după plecarea celor mai buni jucători, atrași de salariile oferite de marile cluburi. Billy Beane devine manager al echipei Oakland Athletics, după ce renunță la cariera de jucător, fiind convins că nu poate fi cel mai bun pe teren, conform propriilor standarde.

În noua sa poziție, are o epifanie și anume că toată înțelepciunea convențională din jurul baseballului este greșită. Silit să-și reinventeze echipa cu un buget restrâns, intră într-un parteneriat puțin probabil cu Peter Brand și încep să recruteze jucători pe care impresarii îi consideră nepotriviți. Aceștia se pare că au o altă motivație de a juca și de a câștiga și astfel are loc o revoluție care sfidează regulile vechi și îl plasează pe Beane în vizorul celor care consideră că a îndepărtat pasiunea din baseball. Filmul regizat de Bennett Miller (Capote, Foxcatcher), cu un scenariu semnat de Aaron Sorkin (A Few Good Men, The Social Network), a fost apreciat atât de critici, cât și de spectatori.

Printre titlurile care pot fi urmărite în luna martie se numără „Jumanji: Aventură în jungle” (Jumanji, welcome to the jungle) cu Dwayne Johnson, Kevin Hart; “Scamatorie” (Sleight) cu Stacey Dash; “Zathura – O aventură spațială” (Zathura: A space adventure) cu Josh Hutcherson; „Linia morții” (Flatliners) cu Elliot Page, Kiefer Sutherland; “Compania eroilor” (Company of heroes) cu Tom Sizemore sau “Vânătorul de recompense 2049” (Blade Runner 2049) cu Ryan Gosling, Harrison Ford.

În luna aprilie, în maratonul de filme de week-end, telepectatorii vor putea viziona filmele din noul sezon al antologiei horror „În întuneric” (Into the dark), dar și „Femeile în negru” (Ladies in black) cu Julia Ormond sau animația “Ștrumpfii: Satul pierdut” (Smurfs: The Lost Village).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.