Prin mascotă Sneki Snek, Razer își propune să salveze 1 milion de copaci

Succesul răsunător al parteneriatului Razer cu Conservation International a dus la stabilirea de noi ținte ce vor permite creșterea numărului de copaci salvați, și la lansarea de noi produse promoționale Sneki Snek pentru a sprijini efortul comunității

0
783
Ascultă acest articol

Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial (Hong Kong Stock Code: 1337), a anunțat o nouă țintă pentru campania Sneki Snek: salvarea a un milion de copaci. Creșterea de 10 ori a obiectivului original se datorează succesului cutremurător avut în rândul fanilor. Parteneriatul cu Conservation International și-a propus inițial salvarea a 100.000 de copaci, număr care a fost atins în mai puțin de două luni, datorită popularității mascotei Razer Sneki Snek și a suportului copleșitor venit din partea fanilor Razer. Succesul campaniei este demonstrat de faptul că au fost salvați deja aproape 150.000 de copaci, echivalentul a aproape 243 de hectare.

Pentru a sărbători acest rezultat, Razer extinde ținta totală la un milion de copaci, cu noi țeluri intermediare la atingerea cărora se vor lansa noi materiale promoționale Sneki Snek. Prima dintre acestea celebrează atingerea scopului inițial de 100.000 de copaci, noile produse Sneki Snek urmând să fie anunțate în cadrul următorului eveniment RazerStore Live, alături de alte noi produse cool.

De la evadarea sa din Laboratoarele Razer de anul trecut, datorită cererii copleșitoare venite din partea comunității, Sneki Snek s-a dovedit a fi preferatul incontestabil al fanilor, inspirând iubitorii de Snek în diferite feluri, unii dintre ei chiar făcându-și tatuaje cu șarpele lor preferat. Această pasiune alături de un video foarte popular pe YouTube, au făcut din Sneki mascota ideală pentru a reprezenta campania globală de conservare și sustenabilitate a Razer, #GoGreenWithRazer.

“Sprijinul pentru campania noastră #GoGreenWithRazer, condusă de Sneki Snek, este o nebunie curată. Eram convinși că va fi nevoie de ceva timp pentru a putea salva 100.000 de copaci, dar am atins această țintă în mai puțin de două luni și ne apropiem de următorul țel intermediar, cel de a salva 250.000 de arbori,” a declarat co-fondatorul și CEO-ul Razer, Min-Liang Tan. “Astfel am devenit mai ambițioși și ne-am propus să protejăm natura alături de comunitatea noastră de fani prin extinderea obiectivului final al campaniei la un milion de copaci. Arborii salvați contribuie la conservarea naturii, inclusiv fauna a cărei existență este legată de aceștia.”

Noile ținte intermediare își propun salvarea a 250.000, 500.000 și 750.000 de copaci, scopul final fiind cel de a proteja 1.000.000 de arbori. Efortul comunității de a atinge aceste praguri va fi răsplătit și încurajat de Razer prin lansarea de noi materiale promoționale. Fiecare produs Sneki Snek comercializat contribuie la protejarea a 10 arbori, un pas important către ținta finală de un milion de copaci.

Ajutată de Razer, Conservation International protejează copaci din zeci de păduri din întreaga lume, inclusiv țări precum Costa Rica, Ecuador, Surinam, Brazilia, Madagascar sau Indonezia. Conservation International colaborează direct cu comunitățile care trăiesc în aceste regiuni și care depind de existența acestor păduri, folosind tehnologii, unelte și abordări inovatoare pentru a prioritiza cele mai importante păduri și a maximiza beneficiile pe care acestea le oferă atât oamenilor, cât și faunei. Eforturile de protecție sunt constant monitorizate, pentru a se asigura sustenabilitatea pe termen lung.

Pentru mai multe informații vizitați https://www.razer.com/campaigns/sneki-snek

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.