Din luna august, clienții Vodafone se pot bucura de show-uri de comedie la cea mai bună calitate, deoarece Comedy Central HD este disponibil în grila digitală.

În fiecare zi, oamenii au oportunitatea de a descoperi programe de comedie îndrăgite în toată lumea, care îi vor face să râdă, de la momente de stand-up, la show-uri TV premiate la nivel internațional.

De exemplu, utilizatorii Vodafone sunt invitați să se bucure de serialul „Friends” de luni până vineri la 17:30. Show-ul american este o producție foarte populară, cu peste 200 de nominalizări și 77 de premii câștigate, printre care și un Glob de Aur. Totodată, de luni până vineri, oamenii sunt invitați să urmărească „Fresh Prince from Bel-Air” de la ora 20.00. Imediat după, serialul animat „Rick & Morty” va fi difuzat de la ora 00:30.

Comedy Central HD este disponibil în toate pachetele digitale, iar utilizatorii îl pot găsi în grila digitală TV pe poziția 154.

Comedy Central este televiziunea deținută și operată de ViacomCBS, una dintre companiile lider de conținut premium din lume. Brandurile Comedy sunt urmărite în mai mult de 150 de țări prin intermediul a 30 de canale TV operate local, ajungând în peste 300 de milioane de case. Comedy Central a devenit sinonim cu umorul pentru generații întregi, la nivel local și global.

Televiziunea difuzează seriale premiate, precum și producții locale unice: spectacole și seriale de stand-up comedy. Comedy Central difuzează seriale faimoase precum: South Park, Family Guy, The Big Bang Theory sau Modern Family. www.comedycentral.com.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.