Lansarea OnePlus Watch va avea loc pe 23 martie

0
497

Astăzi OnePlus confirmă că lansarea OnePlus Watch va avea loc pe 23 martie, alături de seria OnePlus 9, adăugând astfel un nou element de confort și o opțiune nouă de conectivitate în rândul dispozitivelor companiei.

Deși OnePlus s-a concentrat în special pe smartphone-uri flagship, compania s-a orientat recent și către alte dispozitive pe care utilizatorii le folosesc în tandem cu smartphone-urile lor. Smartwatch-urile sunt mai mult decât niște instrumente care indică ora exactă și ritmul cardiac; sunt dispozitive puternice, capabile să îmbunătățească experiența digitală a utilizatorilor. De asemenea, acesta a fost cel mai solicitat dispozitiv nou de către comunitatea OnePlus.

Prioritatea OnePlus este să ofere un design nou, cu o bună conectivitate și cu o experiență de utilizare optimă. Noul ceas inteligent al companiei întrunește aceste criterii și se remarcă prin design. De asemenea, oferă conectivitate excelentă cu smartphone-urile OnePlus, cu perifericele audio și alte accesorii smart, precum și cu televizoarele OnePlus, cu ajutorul unor funcții intuitive de control.

Dispozitivul va beneficia de un preț accesibil. Mai multe detalii despre OnePlus Watch vor fi disponibile la momentul lansării, pe 23 martie, ora 16:00, la https://www.oneplus.com/launch

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.