`The Fabled Wood` și `System Shock` Demo arată cum integrarea cu UE4 aduce roade pentru DLSS; Crysis Remastered primește DLSS. Outriders la pachet cu laptopuri GeForce RTX

0
404
Ascultă acest articol

Martie a venit în forță cu o nouă serie de jocuri care beneficiază de NVIDIA DLSS precum System Shock Demo, The Fabled Woods și Crysis Remastered. În același timp, Outriders vine la pachet cu achiziția laptopurilor cu GeForce RTX.

Pachetul Outriders cu laptopuri NVIDIA

Outriders de la Square Enix și People Can Fly a fost foarte lăudat încă de când s-a lansat varianta demo în februarie, iar NVIDIA ajută la adăugarea tehnologiei DLSS pentru lansarea de pe 1 aprilie. NVIDIA oferă acum o copie digitală a jocului Outriders pe Steam către cei care cumpără un laptop GeForce RTX eligibil de la partenerii participanți.

Integrarea UE4 dă roade pentru DLSS

Luna trecută NVIDIA a anunțat că dezvoltatorii de jocuri pot accesa DLSS prin intermediul unui plugin pentru Unreal Engine 4.26 (UE4), lucru care ușurează munca acestora pentru integrarea tehnologiei în jocuri. Dezvoltatorii de jocuri folosesc acest lucru cu noile The Fabled Woods și System Shock Demo, primele două jocuri care adaugă DLSS cu ajutorul acestui plugin (mai multe detalii mai jos).

The Fabled Woods primește Ray Tracing și DLSS

CyberPunch Studios și Headup Games implementează DLSS în The Fabled Woods în mai puțin de o zi:

„Să adăugăm NVIDIA DLSS în The Fabled Woods a fost foarte ușor datorită plugin-ului din Unreal Engine 4, iar impactul pe care îl are asupra performanței este substantial.” Joe Bauer, Fondator CyberPunch Studios. „Cu ajutorul plugin-ului din Unreal Engine 4, să adăugăm DLSS în The Fabled Woods a fost o decizie la care nu a trebuit să ne gândim, chiar oferă multor dezvoltatori posibilitatea de folosi DLSS.”

Rezultatul a fost o creștere a performanței de până la 1.6x la 4K, oferind gamerilor cu un GeForce RTX 3070 sau mai sus posibilitatea să experimenteze The Fabled Woods cu setările la maxim și toate efectele ray tracing active la peste 60 FPS în rezoluție 3840×2160.

Impresionant pentru doar o zi de muncă!

The Fabled Woods se lansează pe 25 martie cu reflexii ray-traced, umbre ray-traced și iluminare globală ray-traced (folosind SDK-ul nostrum optimizat RTXGI). Cu NVIDIA DLSS, numărul de cadre pe secundă este crescut substanțial, oferind un gameplay mai fluid și posibilitatea de a activa efecte de calitate mai înaltă, rezoluții mai mari și mai mult ray-tracing pentru cea mai imersivă experiență posibilă.

System Shock Demo primeste DLSS

Crysis de la Crytek a fost remasterizat anul trecut, lucru care aduce un nou look al clasicului shooter din 2007. Cu un patch recent poți primi un boost de performanță pentru a crește nivelul și mai mult datorită NVIDIA DLSS.

Doar plăcile video GeForce RTX dispun de nuclee Tensor care alimentează DLSS, iar cu DLSS disponibil în aproape 40 de titluri, GeForce RTX oferă gamerilor pe PC cea mai bună experiență de gaming în titluri AAA, dar și indie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.