Ascultă acest articol


Spider-Man cu costum negru și verde? Oare de ce? După lupta împotriva noului Hobgoblin, Peter Parker a creat un costum care îi dă abilitatea de a-și masca diferite aspecte ale mișcării lui cum ar fi invizibilitate audio-visual. Desigur pe lângă culorile de verde și negru are moduri și pentru Negru cu Roșu, dar și Negru cu Albastru.

Pe lângă aceste abilități, costumul este rezistent la foc din cauza unor molecule instabile, dar și abilitatea de a vindeca luându-se după mintea celui care îl poartă. Costumul începe să își facă apariția în The Amazing Spider-Man #650 făcând parte din povestea BIG TIME.

Acum să ajungem la figurină, Hasbro a lansat în 2019 această figurină, fiind versiunea 2.0 de celei precedente (care nu a avut success și toată lumea a urât acea fiugurină). Ca și mold și sculpt, e luat de la cel numit Pizza Spidey, având un slimmer body și cam lunguieț, iar ca paint, nu prea avem multe linii verzi. Ar fi fost interesant dacă se implementa și un glow la el pentru a da acel effct de lumină, dar e OK.

Imperfecțiuni există și sunt la paintjob, unele zone neastupate sau unele locuri unde a fost zgâriat un pic, deci încă așteptăm până când Hasbro va folosi cum trebuie vopseaua și care să și reziste mai mult de 2 ani.

La accesorii, figurina vine cu 2 pumni, 2 palme deschise (pentru wall crawling sau display), 2 mâini pentru a mima declanșarea pânzelor și o pânză activă care se prinde de încheietura mâinii.

Articulațiile, hmmm, îmi place tot cu excepția de zona abdomenului, dar se pot scoate poze si pose-uri în regulă, chiar și așa. Ce aș fi vrut, dacă totuși primim alte mâini (esențiale pentru Spider-Man), aș fi vrut și mi-aș dori pe viitor ca Hasbro să adauge mereu mâini în plus la orice Spider-Man pe care îl produc. Mai alea mâini care să se prindă de pânză cum trebuie… Please Hasbro and Thank You!

Cam atât despre figurină, eu unul v-o recomand mai ales dacă sunteți fani Marvel Legends. Eu sunt doar Spider-Man, dar o să vă mai prezint pe viitor și alte personaje din linia Legends de la Hasbro.

Radu Ionuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.