Ascultă acest articol


Măi, măi. Set-ul ăsta Marvel Legends de la Hasbro e distractiv! Dar nu e pentru toată lumea și înțeleg asta, dar pentru a adăuga ceva culoare la display, eu zic să nu îi dați pass. Îi avem pe Deadpool – mercenarul cu gura mare, Hitmonkey (sună amuzant maimuța asasină) și pe Headpool (dintr-o realitate alternativă Deadpool) cu vibe-ul lor de anii ’80 din cauza outfit-urilor albe de Miami Vice. Când mă uit la acest set, îmi aduce aminte de filmul Scarface și de jocul GTA Vice City :-).

Ca și sculpt și detalii, sunt acolo dar nu e ceva wow, cosutume albe simple cu ceva culori roșiatice pe ici pi colo, hai mașinuța Headpool e o altă culoare, dar aceea ajută doar la transportul căpățânei.

Ca și accesorii, oh vai, MULTE ! Avem a vă prezenta 2 pistoale simple de culoare gri (dacă mă pricepeam, le-aș fi pictat), 2 carabine care au același tratament ca și pistoalele când vine vorba de culori (după sculpt arată ca un MP5), 2 katane, scutul cu sigla Deadpool, un Desert Eagle roz cu dungi negre de tigru, o pereche de căști, mașinuța de transport a lui Headpool, chitara, 2 capete interschimbabile pentru Deadpool.

La departamentul de articulații, sunt faine, nu am nimic de reproșat, am reușit să scot poze bune și expresive cu ei (nu cu Headpool că e doar o căpățână).

All in all, e un set fun cum spuneam și ar putea avea o prezență pe display cu aere de anii ’80 de Miami Vice.

Radu Ionuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.