XPG primește trei premii Red Dot: Product Design

Două module DRAM și un SSD au fost onorate cu prestigiosul premiu

0
566
Ascultă acest articol


XPG, renumit furnizor de sisteme, componente și periferice pentru gameri, profesioniști Esports și pasionații de tehnologie, anunță astăzi că trei dintre produsele sale au primit prestigiosul premiu al Red Dot Award 2021: Product Design. Cele trei produse premiate sunt SSD-ul PCIe Gen4 GAMMIX S70, modulele de memorie DDR4 SPECTRIX D70G și SPECTRIX D50 Xtreme.

„Suntem încântați că trei dintre produsele noastre au fost onorate de Red Dot, acest lucru ne afirmă angajamentul de a livra nu numai produse cu performanțe de top, dar și cu design impresionant”, a declarat Ibsen Chen, Product Marketing Director la ADATA. „Cu moștenirea noastră înrădăcinată și leadership în dispozitivele de stocare și memorie, este potrivit ca printre cei trei câștigători ai Red Dot să existe o unitate SSD și două module DRAM.”

SSD PCIe Gen4 XPG GAMMIX S70
Cu cea mai recentă interfață PCIe Gen4, GAMMIX S70 va ajuta jucătorii să domine concurența cu performanțe secvențiale de citire/scriere de până la 7400/6400 MBps. Pentru operațiuni fiabile și stabilitate, radiatorul S70 are un design proprietar XPG. Radiatorul din aluminiu are o structură stratificată, care este inspirată de valurile oceanului și oferă o suprafață crescută pentru disiparea căldurii. Alveolele de aerisire de dedesubt vin în completarea capacității de optimizare termică a dispozitivului, încurajând fluxul de aer și transferul de căldură prin convecție.

Modulele de memorie DDR4 XPG SPECTRIX D70G

SPECTRIX D70G utilizează o abordare de proiectare diferită de alte module de memorie prin faptul că este construit pe o filozofie a „personalităților duale”. O suprafață este netedă și curată, în timp ce cealaltă suprafață este canelată și zimțată. Dispozitivul oferă, de asemenea, două înfățișări distincte atunci când iluminarea RGB este pornită sau oprită. Când este dezactivată, învelișul exterior din plastic al produsului seamănă cu metalul. Când RGB este pornit, materialul semi-transparent permite luminii RGB multicolore să strălucească. În ceea ce privește performanța, D70G oferă frecvențe de până la 4600 MHz pentru multitasking eficient.

Modulele de memorie DDR4 XPG SPECTRIX D50 Xtreme

Cu frecvențe ridicate de până la 5000MHz, modulele de memorie DDR4 XPG SPECTRIX D50 Xtreme cu iluminare RGB oferă utilizatorilor viteze incredibile pentru a finaliza sarcinile pe PC cât mai rapid și eficient. Designul exterior a fost creat pentru a inspira viteză și robustețe. O folie din metal cu grosimea de 2 mm a fost utilizată ca bază pentru radiatorul exterior pentru a crea un produs de înaltă calitate și cu un design atractiv. Pe folia din metal se regăsesc caneluri în formă de V care se încrucișează pe suprafața produsului și crează modele în formă de „x”, reprezentând viteza și prima literă a mărcii XPG.

Red Dot Award: Product Design evaluează cele mai bune design-uri de produs de la producători și designeri din întreaga lume încă din anul 1955. Recunoaște excelența în proiectarea produselor, designul comunicării și conceptele de design. Premiile sunt acordate pe principiul selecției și prezentării și sunt selectate de un comitet internațional format din membrii juriului de experți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.