joiaGFN reprezintă promisiunea noastră de a aduce membrilor noștri jocuri de PC și update-uri ale serviciului săptămânal. În fiecare joi venim cu update-uri despre ce este nou în cloud – jocuri, funcții exclusive și noutăți despre GeForce NOW.

Săptămâna aceasta include cele mai noi update-uri pentru două jocuri populare: Expansiunea gratuită a celor de la Fatshark pentru Warhammer: Vermintide 2 Chaos Wastes și DLC-ul The Lost Gods pentru Immortals Fenyx Rising al celor de la Ubisoft.

Pentru că GeForce NOW folosește versiunea de PC a acestor jocuri, membrii beneficiază de experiența completă – cu expansiuni și DLC-uri – și pot juca alături sau împotriva a milioane de alți jucători pe PC.

De asemenea, librăria GeForce NOW a crescut cu 15 jocuri în această săptămână, cu lansări din partea NewCore Games, Ubisoft și THQ.

O aventură cu miză mare

Utilizatorii GeForce NOW pot explora Chaos Wastes alături de alți eroi în Warhammer: Vermintide 2 cu acest nou mod de joc inspirat din genul rogue-like. Echipe de până la patru oameni sunt construite de la zero și lucrează împreună la tactici în timp ce se pregătesc pentru neașteptat. Pe măsură ce jucătorii progresează, recompensele devin mai bune. Eșecul nu este o opțiune.

Descoperă 15 noi locații în expansiunea gratuită și pregătește-te pentru o provocare în plus pentru că zonele blestemate – cu peisaje schimbătoare în funcție de conducător – aduc o amenințare sinistră.

Warhammer: Vermintide 2 Chaos Wastes este disponibil acum pe GeForce NOW.

O privire de ansamblu asupra zeilor

Immortals Fenyx Rising – The Lost Gods, cel de-al treilea DLC narativ lansat astăzi este disponibil tot astăzi pe GeForce NOW. Cu o acțiune care se petrece dintr-o perspectivă dumnezeiască, aventura îl urmărește pe Ash, un nou campion muritor care urmărește o serie de dezastre catastrofice.

Misiunea lui Ash este să treacă prin noul ținut, insula Pyrite pentru a găsi și a reuni zeii care au plecat în grabă din Olimp după o neînțelegere cu Zeus. Acești „zei pierduți”, printre care Poseidon și Hades vor trebui convinși să se întoarcă în Pantheon și să aducă echilibru în lume. Bineînțeles există o serie de monștri care stau între Ash și zei pe care jucătorii îi pot bate folosind un nou sistem de luptă inspirat de sistemul de tip brawler.

Este timpul pentru jocuri!

Este o ediție încarcată din joiaGFN săptămâna aceasta cu 15 noi jocuri care se alătură librăriei GeForce NOW.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.