Call of Duty: Warzone și Call of Duty: Modern Warfare adaugă NVIDIA DLSS; Performanța gamerilor GeForce crește cu până la 70

0
690
Ascultă acest articol


Gamerii cu plăci video NVIDIA GeForce RTX primesc un upgrade de performanță gratuit astăzi, când Call of Duty: Warzone și Call of Duty: Modern Warfare adaugă support NVIDIA DLSS. Cu DLSS pornit, performanța crește cu până la 70%.

Plăcile video GeForce RTX oferă o performanță incomparabilă în titlurile Call of Duty!

NVIDIA DLSS este disponibil de astăzi în popularul battle royale Call of Duty: Warzone, dar și în Call of Duty: Modern Warfare pentru campanie, multiplayer și modul Spec Ops. Call of Duty: Warzone este fenomenanul și popularul battle royale shooter, free-to-play de la Activision, iar Call of Duty: Modern Warfare rămâne unul dintre cele mai populare jocuri online multiplayer.

Ca urmare a lansării unui noi update astăzi, gamerii pot porni NVIDIA DLSS în Call of Duty: Warzone, în modurile multiplayer din Modern Warfare și în modul co-op Spec Ops din Modern Warface. Pornirea opțiunii NVIDIA DLSS din setările jocului rezultă într-o creștere a performanței pe plăcile grafice GeForce RTX cu până la 70% mai mult în 4K.

DLSS este disponibil în Call of Duty: Black Ops Cold War pentru multiplayer, Zombies și campanie.

Jucătorii de Call of Duty pot beneficia de numărul crescut de cadre pe secundă sau pot reinvesti performanța în plus într-un nivel de detalii crescut sau rezoluții mai mari care ajută cu reperarea inamicilor la distanțe mai mari și fac gameplay-ul să fie mai imersiv și să arate mai bine.

DLSS vine și în Naraka: Bladepoint și Mortal Shell

Alte jocuri care primesc support pentru DLSS luna aceasta sunt:

  • Mortal Shell al celor de la Cold Symmetry, celebrul single-player action-RPG care a primit un update major pe 15 aprilie. Update-ul a adăugat umbre ray-traced și NVIDIA DLSS pentru gamerii GeForce RTX. Peformanța crește cu până la 130% în 4K cu DLSS pornit.
  • Naraka: Bladepoint de la 24 Entertainment – mult anticipatul battle royale a adăugat support pentru DLSS în varianta closed beta care s-a lansat de curând. Rezultatul a fost o creștere a performanței de până la 60% în 4K. Datorită DLSS, toți jucătorii care dispun de o placă video GeForce RTX seria 30 se pot bucura de acțiune la 60+ FPS cu setări maxime în 4K.

Dacă nu ai reușit să participi în ultimul closed beta pentru Naraka: Bladepoint te poți înscrie să participi la următorul care începe pe 23 aprilie – tot ce trebuie să faci este să te duci pe pagina de Steam a jocului și să apeși pe butonul „Request Access”. Când va veni timpul, o serie de gameri aleși vor avea access la test și pot vedea cum arată jocul și integrarea NVIDIA DLSS.

Adoptarea NVIDIA DLSS crește într-un ritm alert

Acete noutăți vin la scurt timp după adiția DLSS în numeroase alte jocuri în acest an printre care Outriders al celor de la People Can Fly și Square Enix care s-a lansat pe 1 aprilie cu integrare NVIDIA DLSS care crește performanța cu până la 73% în 4K.

De asemenea, integrarea devine mai simplă pentru dezvoltatorii de jocuri video odată cu lansarea unui Unreal Engine 4 plugin care permite dezvoltatorilor să adauge DLSS în titlurile lor în mai puțin de o zi de muncă. Săptămâna trecută Unity a anunțat că DLSS va fi adăugat în motorul lor de jocuri până la final de an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.