5G mai accesibil, cu noi dispozitive OnePlus Nord

0
573
Ascultă acest articol


Anul trecut am prezentat noua gamă de produse OnePlus Nord, cu scopul de a face experiența OnePlus mai accesibilă utilizatorilor noștri din toată lumea. În Europa și India, OnePlus Nord a înregistrat cel mai ridicat nivel al vânzărilor din ziua intrării pe piață din istoria OnePlus și a fost cel mai pre-comandat produs vreodată de pe platforma Amazon.in. În America de Nord, lansarea modelelor OnePlus Nord N10 5G și N100 a marcat prima noastră experiență pe piața prepaid. Aambele produse au fost foarte bine primite și au fost considerate drept unele dintre cele mai bune smartphone-uri 5G la prețuri accesibile.

Vrem să vă mulțumim tuturor pentru sprijinul acordat, deoarece fără voi nu am fi reușit să obținem aceste rezultate.
Anul acesta, angajamentul de a le oferi consumatorilor o tehnologie excelentă la prețuri accesibile nu se oprește. Strategia și procesul de dezvoltare a produselor noastre sunt întotdeauna inspirate de nevoile utilizatorilor noștri. Bazându-ne pe feedback-ul pieței și pe insight-urile utilizatorilor noștri primite pentru produsele anterioare, am decis să continuăm extinderea portofoliului OnePlus Nord pentru a satisface nevoile și preferințele în permanentă creștere, din diferite piețe.
Suntem încântați să anunțăm astăzi un nou model pentru linia de produse Nord: OnePlus Nord CE 5G, care va fi disponibil în Europa și India, precum și următorul model din seria N, OnePlus Nord N200 5G – disponibil pentru America de Nord.

„CE” din OnePlus Nord CE 5G înseamnă „Core Edition”, iar așa cum sugerează și numele, acesta este un produs care își propune să ofere o experiență esențială excelentă. Am luat ce e mai bun din elementele de bază ale modelului Nord original și am adus câteva funcții suplimentare pentru a oferi un telefon peste așteptări, la un preț chiar mai accesibil.

În America de Nord, OnePlus se angajează să facă experiența 5G mai accesibilă ca niciodată, iar OnePlus Nord N200 5G este dovada acestui angajament. Credem că N200 5G va permite mai multor utilizatori să se bucure de experiența mult mai rapidă a OnePlus 5G.

Suntem încântați să vă invităm la debutul OnePlus Nord CE 5G în cadrul viitorului nostru Summer Launch Event organizat pentru Europa și India, de pe 10 iunie. De asemenea, utilizatorii din Statele Unite și Canada sunt invitați să urmărească următoarele noastre noutăți despre lansarea oficială a OnePlus Nord N200 5G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.