CINEMAX, cel mai nou cinematograf din București, își reia proiecțiile de film la Veranda Mall în data de vineri, 28 mai. Vizitatorii se pot aștepta la aceeași calitate a imaginii și a sunetului în toate sălile, inclusiv în sala UltraX cu proiectorul laser 4K combinat cu sistemul de sunet Dolby ATMOS sau în sală special dedicată pentru copii.

CINEMAX urmează să-și redeschidă cinematograful din Veranda Mall pe 28 mai, pe măsură ce industria revine la normal după o serie epuizantă de blocaje cauzate de pandemie. Operatorul se așteaptă la un nivel de rezervare de bilete deja mai mare decât în 2020, odată cu anunțul redeschiderii activității cinematografice.

„Suntem mai mult decât fericiți să-i invităm pe spectatori să se bucure din nou de filmele lor preferate pe marile ecrane din cinematograful nostru de la Veranda Mall. Începând cu prima jumătate a lunii iunie, fanii filmelor vor avea la dispoziție și meniul restaurantului Spotlight.” a declarat Tomas Drobny, CEO CINEMAX.

Redeschiderea vine cu premiere pe măsură
CINEAMX anunță, de asemenea, o mulțime de filme în programul său din acest weekend, după ce nu a avut proiecții timp de aproape șapte luni.

Vineri, 28 mai, cinefilii vor fi întâmpinați cu proiecții noi și filme premiate cu Oscar, precum Nomadland și Another Round, iar în următoarele săptămâni de Fast & Furious 9, The Conjuring: The Devil Made Me Do It , A Quiet Place Part II și Cruella, și multe altele.

Program special de Ziua Copilului

Și pentru că ziua liberă de 1 iunie este aproape, cinematograful a pregătit o serie de evenimente dedicate familiilor și copiilor. În perioada 1-6 iunie, cu fiecare bilet pentru copii achiziționat la cinematograf, se va primi popcorn gratuit. Programul pentru copii va fi deschis de proiecția filmului Tom & Jerry, perfect pentru sala specială pentru copii din cadrul CINEMAX.

Ce măsuri de protecție vor găsi spectatorii
CINEMAX Veranda încurajează și promovează respectarea măsurilor de siguranță atât în rândul împătimiților de film, dar și al angajaților, asigurând inclusiv dispozitive cu dezinfectant și respectarea distanței minime obligatorii între spectatori. Purtarea măștii este obligatorie pe parcursul vizionării filmelor, cu excepția cazului în care cinefilii se bucură de gustările lor.

Biletele s-au pus deja în vânzare pe cine-max.ro, iar cinefilii sunt încurajați să le cumpere în avans deoarece numărul locurilor este limitat. Începând din iunie, cinematograful va rula cu 70% capacitate. Pentru mai multe informații, cei interesați le pot scrie pe adresa veranda@cine-max.ro.

„Principala noastră prioritate rămâne siguranța clienților și a angajaților noștri și, bineînțeles, vom respecta toate instrucțiunile și reglementările autorităților locale precum și procedurile și reglementările actuale ale guvernului. ” a spus Tomas Drobny, CEO CINEMAX.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.