Razer va susține o prezentare ”extended reality” la E3 2021, pe 15 iunie

Razer va participa la cel mai mare show dedicat gaming-ului, cu o prezentare interactivă de tip ”extended reality”

0
627
Ascultă acest articol


Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial (Hong Kong Stock Code: 1337), a anunțat că va susține în premieră o prezentare (Razer Keynote) în cadrul E3 2021. Razer va fi printre companiile care deschid evenimentul mult așteptat, prezentarea având loc luni, 15 iunie de la ora 1 AM (ora României). CEO-ul și co-fondatorul Razer, Min-Liang Tan, va dezvălui o serie de echipamente hardware inovatoare, concepute folosind cele mai avansate tehnologii dezvoltate de Razer cu scopul de a ridica și mai mult standardele pentru gaming-ul pe PC.

Razer va fi prezent pentru prima dată în istorie cu o prezentare în cadrul celui mare eveniment global dedicat jocurilor video, E3. Show-ul are o tradiție în a pune în lumina reflectoarelor industria de jocuri video prin participarea celor mai renumite companii din domeniu. Razer este mândru să facă parte din acest club select și să ofere una dintre primele prezentări ale evenimentulu. Razer va prezenta noutăți despre echipamente hardware inovatoare, arătând tot ce are mai bun de oferit gaming-ul pe PC.

CEO-ul Razer Min-Liang Tan va susține prezentarea Razer E3 2021 Keynote în formatul ”extended reality”, care combină spațiul virtual cu cel real într-o experiență cu adevărat captivantă. Datorită structurii interactive a E3 din acest an, milioane de fani ai companiei și jucători vor putea urmări prezentarea în direct.

Lui Min-Liang i se vor alătura pe scenă și invitați de renume din industrie pentru a pentru a prezenta inovațiile captivante care vor ridica la noi culmi experiența de gaming de pe PC. Prezentarea Razer de la E3 va fi transmisă la nivel internațional pe canalele oficiale ale evenimentului pe YouTube, Twitch, Twitter și Facebook, pe portalul și prin aplicația dedicată E3, respectiv prin intermediul partenerilor media inclusiv IGN, GameSpot, PC Gamer, GamesRadar+, dar și pe canalele sociale majore ale Razer.

Prezentarea va fi urmată de o nouă ediție extinsă a evenimentului virtual RazerStore Live, găzduită de celebrități din lumea gaming-ului și de reprezentanți Razer care vor oferi mai multe detalii despre noile produse și vor organiza diferite concursuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.