Ascultă acest articol

În luna iulie, Teatrul George Ciprian din Buzău organizează două ateliere de dezvoltare personală pentru elevi și adolescenți!

Atelierele de dezvoltare personală se vor desfășura fizic, pe scena teatrului, în fiecare joi și vineri în perioada 8-30 iulie. Un atelier este alcătuit din 4 sesiuni, fiecare cu o durată de 2 ore. Coordonatoarea atelierelor este actrița Irina Scutariu, care se numără printre puținii specialiști în vorbire scenică din România.

Prețul atelierelor:

1 atelier (prețul include toate cele 4 sesiuni)*: 150 lei de persoană
Reduceri:
– În cazul înscrierii la ambele ateliere (actorie și vorbire): 100 lei de persoană pe atelier.
– Frați/surori: 100 lei de persoană pe atelier (indiferent de atelier).
*Participarea la atelierele de actorie și vorbire se achită separat. Nu se pot achita sesiuni individuale, ci toate cele 4 sesiuni corespunzătoare unui atelier.

Înscrieri:

Înscrierile se fac la sediul Teatrului George Ciprian din Aleea Castanilor nr. 1 până la data de 1 IULIE, inclusiv.

O grupă poate conține minim 15 și maxim 20 de persoane pentru un atelier.

În cazul în care nu vor fi minim 15 înscriși într-o grupă, atelierul respectiv va fi anulat, iar banii vor fi returnați.

La înscriere, va fi completat un formular de acord privind dreptul de folosire a fotografiilor și a eventualelor materiale video realizate în timpul atelierelor în scopul promovării activității instituției.

Coordonatoarea atelierelor este actrița Irina Scutariu, care se numără printre puținii specialiști în vorbire scenică din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.