Pe 10 iunie 2021, OnePlus va dezvălui OnePlus Nord CE 5G – cel mai nou membru al liniei de produse OnePlus Nord. Din dorința de a aduce experiențe noi comunității globale, OnePlus a regândit conceptul de lansare convențională – verificați pe canalul de YouTube al OnePlus pentru a vedea această reinterpretare.

Pentru a urmări lansarea OnePlus Nord CE pe 10 iunie, utilizatorii pot vizita link-ul https://youtu.be/O9Zuz74MLlc la ora 17:00 (ora României).

Imediat după evenimentul de lansare, OnePlus Nord CE 5G va fi disponibil mai întâi prin programul de vânzări anticipate (Core Sales) pe oneplus.com, înainte de debutul vânzărilor clasice. Vânzările anticipate vor începe pe 10 iunie, la 17:25 ora României și se vor încheia la miezul nopții, pe 12 iunie 2021. Membrii comunității OnePlus trebuie să viziteze link-ul paginii produsului OnePlus Nord CE 5G: http://onepl.us/romania pentru a plasa comenzile. Toți membrii comunității care achiziționează OnePlus Nord CE 5G în perioada vânzărilor anticipate se vor număra printre primii care vor primi noul dispozitiv, începând cu 14 iunie.

OnePlus a preluat elementele de bază de la versiunea originală a Nord și a adăugat o serie de funcții suplimentare la OnePlus Nord CE 5G; acesta devine un telefon care oferă un pic mai mult decât te-ai aștepta aștepta, la un preț și mai accesibil. OnePlus Nord CE 5G aduce experiența rapidă și fluidă specifică brandului. Este dotat cu funcții de calitate, cum ar fi camera triplă de 64 MP, care poate capta fotografii clare, cu detalii deosebite, un ecran AMOLED de 90Hz, 5G, precum și tehnologia de încărcare rapidă Warp Charge 30T Plus de la OnePlus. Noul smartphone va fi una dintre cele mai accesibile opțiuni 5G disponibile din portofoliul OnePlus. De asemenea, OnePlus Nord CE 5G este cel mai subțire dispozitiv al companiei de la OnePlus 6T până în prezent și vine dotat cu un jack pentru căști de 3,5 mm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.