Avatar: Frontiers of Pandora anunțat la Ubisoft Forward E3 2021

0
527
Ascultă acest articol


Aseară a avut loc conferința Ubisoft Forward din cadrul E3 2021, un stream în care Ubisoft a dezvăluit noi amănunte despre cele mai așteptate jocuri ale lor, dar am avut parte și de câteva surprize, cum ar fi jocul Avatar.

Avatar: Frontiers of Pandora™ se prezintă ca un action-adventure first person dezvoltat de Massive Entertainment în colaborare cu Lightstorm Entertainment și Disney. Realizat în cea mai recentă versiune a motorului grafic Snowdrop, jocul se va lansa în cursul anului 2022 doar pe generația nouă de console și PC.

Jocul va avea o poveste de sine stătătoare, așadar nu va avea vreo legătură directă cu sequel-urile la care James Cameron lucrează în momentul de față. Vei lua rolul unui Na’vi și vei călători către granițele vestice, o zonă a Pandorei nevăzută până acum. Explorând o lume vie populată de creaturi unice și personaje noi, te vei confrunta cu forțele umane RDA.

Deși stim că este un joc open-world, încă nu îmi este clar dacă este vorba de un joc complet single-player sau dacă va avea o componentă online, cum este și cel mai probabil, mai ales că studioul Massive lucrează de obicei la jocuri online.

Până la noi informații despre gameplay ne vom clăti ochii cu peisajele Pandorei prin intermediul screenshot-urilor primite și acest trailer:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.