Razer lansează căștile wireless cu ANC, Opus X, pe alb, roz și verde

Noile căști colorate, Opus X, aduc un plus de stil și oferă o experiență audio captivantă datorită tehnologiei Active Noise Cancellation

0
541
Ascultă acest articol


Razer a anunțat cel mai nou membru al familiei de produse audio concepute pentru scenariile de utilizare de tip ”lifestyle”, Opus X. Noile căști reunesc tehnologia Active Noise Cancellation (ANC), cu Bluetooth 5.0, cu un Gaming Mode, care oferă o latență ultra-scăzută de doar 60 ms, cu difuzoare de 40mm special calibrate și cu două microfoane încorporate. Pentru un plus de stil, noile Opus X sunt disponibile în versiuni de culori care atrag atenția.

Căștile Opus X oferă un sunet excelent și un design pe măsură, difuzoarele de 40mm produc un sunet bogat, ce aduce jocurile la viață prin intermediul frecvențelor joase pronunțate și a frecvențelor medii și înalte special calibrate. Perfecte și pentru redarea de muzică și filme, utilizatorii se pot bucura de o experiență acustică captivantă și neperturbată, deoarece căștile Opus X folosesc tehnologia ANC pentru a neutraliza zgomotele ambientale. În mod alternativ, funcția Quick Attention Mode le permite utilizatorilor să fie atenți la sunetele din jur.

Cu două microfoane încorporate, noile Opus X asigură o comunicare clară indiferent că e vorba de apeluri telefonice, videoconferințe sau conversații cu coechipierii din jocurile video. Noile căști au fost concepute să fie versatile indiferent dacă e vorba de muncă, divertisment digital sau jocuri video. Datorită folosirii standardului Bluetooth 5.0, Opus X pot fi folosite pe o rază mai extinsă și cu o stabilitate îmbunătățită a conexiunii, consumul redus de energie garantând o durată de funcționare de până la 30 de ore cu tehnologia ANC activată (de până la 40 de ore cu ANC dezactivat).

Concepute să ofere maximum de confort și stil, noile căști sunt disponibile în culorile verde (Razer Green), alb (Mercury White) și roz (Quartz Pink). Razer Opus X sunt perfecte pentru utilizatorii care vor să se bucure de cea mai captivantă experiență audio, indiferent de activitatea desfășurată sau de locul în care se află.

Razer Opus X sunt căști wireless care, pe lângă un plus de stil, oferă și o experiență audio captivantă și neperturbată indiferent dacă este vorba de gaming, divertisment sau muncă.

Sunt disponibile acum online pe Razer.com, în magazinele RazerStore și în oferta partenerilor de retail. Ediția Razer Opus X Green este disponibilă pentru o perioadă limitată, exclusiv pe Razer.com și în magazinele RazerStore. PREȚ: 109,99 Euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.