Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat că toate modelele The Terrace, gama de televizoare premium concepute special pentru stilurile de viață desfășurate în aer liber, au devenit primele produse din industria de televizoare care au fost verificate pentru performanța vizibilității în exterior.

Această verificare a fost efectuată de către Underwriters Laboratories (UL), cu sediul în SUA, o organizație globală independentă de știință cu peste un secol de experiență în inovația soluțiilor de siguranță..

În condițiile normale de utilizare la exterior, consumatorii sunt nevoiți să găsească diverse mijloace pentru a bloca lumina soarelui și a obține un grad adecvat de vizibilitate. Acest aspect a constituit o problemă majoră pentru multe categorii importante de produse. Pentru a obține această verificare, un produs trebuie să fie supus mai multor runde de testare riguroasă, în care luminozitatea maximă de peste 3.000 ~ 4.000 de niți , raportul de contrast mai mare de 1.000:1 și volumul de culoare mai mare de 80% trebuie atinse împreună, în condiții de iluminare de peste 10.000 LUX. Televizorul The Terrace a afișat performanțe remarcabile în aceste trei zone cheie, astfel încât utilizatorii se pot bucura de imagini clare și vii, chiar și în aer liber.

Televizoarele The Terrace includ tehnologia QLED premium Samsung, precum si tehnologia Anti-Reflection, care reduce reflexia luminii de pe suprafața ecranului.

Samsung conștientizează, de asemenea, importanța rezistenței la intemperii împotriva ploii și a prafului pentru modelele de televizoare în aer liber. Compania a obținut certificarea standard IP55 pentru rezistența la apă și praf de la Comisia Electrotehnică Internațională (IEC), care împreună cu cea mai recentă verificare UL vor juca un rol esențial în fortificarea eforturilor Samsung de a oferi o experiență vizuală optimă în diferite condiții de exterior.

„Verificarea vizibilității în aer liber a UL pentru The Terrace le va permite utilizatorilor din întreaga lume să acorde și mai multă atenție experiențelor lor de vizionare. În calitate de lider în industria de televizoare, Samsung va continua să conceapă tehnologii inovatoare, optimizate pentru stiluri de viață noi și emergente”, a declarat Yong Hoon Choi, Executive Vice President of Visual Display Business la Samsung Electronics.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.