Ediția de astăzi din joiaGFN continuă vara cum trebuie, cu o săptămână plină de jocuri. LEGO Builder’s Journey și Phantom Abyss sunt printre noile jocuri care vin pe GeForce NOW. Dual Universe se alătură, de asemenea, librăriei, aducând Meteverse către toți membrii GeForce NOW. Ne mai uităm și la Kena: Bridge of Spirits, care se va lansa mai târziu în acest an.

Pe lângă aceste titluri, parte din lista de 13 jocuri noi din această săptămână, fiți pe fază și pentru update-uri ale jocurilor de pe GeForce NOW, disponibile în reducerile de vară care urmează.

Jocurile noi din cartier

Este timpul pentru o călătorie. LEGO Builder’s Journey s-a lansat săptămâna aceasta pe Steam și Epic Games Store și este și pe GeForce NOW pentru PC, macOS și browser-ul Chrome.

Jocul are și RTX, ceea ce înseamnă că membrii care au abonamente Founders sau Priority se pot juca LEGO Builder’s Journey pe GeForce NOW cu grafică ray-traced. De asemenea, membrii Founders și Priority au access cu prioritate la serverele de cloud gaming și sesiuni extinse de joc.

Cu o narațiune plină de suișuri și coborșuri, provocări și momente de celebrare, jucătorii pot afla cine și cum vor deveni în călătoria lor.

Nu rata abisul

Pregătiți-vă, aventurieri! După o așteptare palpitantă, Phantom Abyss s-a lansat în early access pe Steam în această săptămână. Ferește-te de capcane ascunse, sari peste prăpăstii înfricosătoare și fugi de gardienii fără milă din temple periculoase pentru a lua înapoi relicva sacră. Există o singură încercare pentru fiecare templu, dar aventurierii pot învăța din greșelile altor jucători.

Bine ai venit în Metaverse

Intră în Metaverse, o lume virtuală pe care toți jucătorii o împart. Fiecare decizie este a ta în Dual Universe. Construiește, minează și făurește aproape orice. Controlează economia globală. Rămâi în zonele sigure și joacă liniștit sau încearcă lupte în timp real cu un sistem unic de PVP. Joacă Dual Universe de pe site-ul de lansare în această săptămână pe GeForce NOW.

O privire în viitor

Kena: Bridge of Spirits se lansează pe Epic Games Store pe 24 august și va ajunge și pe GeForce NOW la lansare. Protagonista, Kena, este un tânăr ghid al spiritelor în căutarea unui altar sacru. Cu spirite timide alături de ea, va descoperi secretele unui sat abandonat și o pădură plină de spirite prinse.

Salvează data pentru ofertele de PC

Oferte majore pentru jocuri de PC se află la orizont, așa că fiți pregătiți. Vom oferi update-uri despre jocuri grozave pregătite pentru GeForce NOW pe măsură ce sunt anunțate.

Toate jocurile, toată distracția

joiaGFN înseamnă că noi jocuri vin pe GeForce NOW în fiecare săptămână, iar mai jos se află lista completă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.