Ascultă acest articol

Despre producțiile lunii iulie îți spunem cam așa: scenele de acțiune revin în centrul atenției, poveștile te vor surprinde și îți vor face pielea de găină, iar suspansul și misterul vor completa întregul peisaj prin seri de bingeing pe gustul tău. Poți începe cu: Trilogia Fear Street, trei filme bazate pe seria horror de mare succes, scrisă de R.L. Stine, ce urmăresc coșmarul de-a lungul istoriei sinistre a orașului Shadyside; The Mire: ’97, o serie originală poloneză despre fascinanții anii ’90, o perioadă de transformare și răscumpărare, alimentată de o intrigă criminală; Sky Rojo: Sezonul 2, unde adrenalina, acțiunea și esența latină revin într-un nou sezon realizat de creatorii La Casa de Papel.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: Young Royals, Biohackers: Sezonul 2, Hever Have I Ever: Sezonul 2, Atypical: Sezonul 4, Virgin River: Sezonul 3, How to Sell Drugs Online (Fast): Sezonul 3, A Classic Horror Story, Bartkowiak, Chernobyl 1986, Major Grom: Plague Doctor, The Last Letter From Your Lover, The Last Mercenary, Explained: Sezonul 3, We The People, Resident Evil: Infinite Darkness, Dunkirk, Me Before You, The Hobbit: The Battle of the Five Armies, The Talented Mr. Ripley, Motherless Brooklyn, Yes Man și multe altele.

Mai rămâne doar să apeși butonul de play!

TITLURI ORIGINALE NETFLIX

Fear Street Trilogy

În 1994, niște adolescenți descoperă că evenimentele terifiante care le-au terorizat orașul de-a lungul mai multor generații sunt, probabil, legate unele de altele și că este posibil ca ei să fie următoarea țintă. Bazată pe seria de romane horror de mare succes, semnate de R.L. Stine, trilogia STRĂZILE GROAZEI urmărește istoria sinistră a orașului Shadyside de-a lungul a 300 de ani de coșmar.

| Regizat de: Leigh Janiak
| Producători executivi: Kori Adelson, Timothy M. Bourne, Leigh Janiak, Yvonne M. Bernard, Joan Waricha, Jane Stine
| Produs de: Peter Chernin, p.g.a.; Jenno Topping, p.g.a.; David Ready, p.g.a.; Kori Adelson (p.g.a. producător pentru Partea 3: 1666, producător executiv pentru Partea 1: 1994 și Partea 2: 1978)
| Scenariu de: Phil Graziadei & Leigh Janiak (Partea 1: 1994); Zak Olkewicz și Leigh Janiak (Partea 2: 1978); Phil Graziadei & Leigh Janiak și Kate Trefry (Partea 3: 1666)
| Poveste de: Kyle Killen și Phil Graziadei & Leigh Janiak (Partea 1: 1994); Zak Olkewicz și Phil Graziadei & Leigh Janiak (Partea 2: 1978)
| Muzică de: Marco Beltrami & Marcus Trumpp (Partea 1: 1994); Marco Beltrami & Brandon Roberts (Partea 2: 1978); Marco Beltrami & Anna Drubich (Partea 3: 1666)
| Co-produs de: Doug Torres, Jeffrey Harlacker

Fear Street Part 1: 1994

Niște adolescenți întâlnesc din întâmplare forța malefică responsabilă de o serie de crime îngrozitoare și care le-a terorizat orașul vreme de peste 300 de ani. Bun venit în Shadyside!

| Cu: Kiana Madeira, Olivia Scott Welch, Benjamin Flores Jr., Julia Rehwald, Fred Hechinger, Ashley Zukerman, Maya Hawke, Darrell Britt-Gibson, Jordana Spiro, Jordyn DiNatale, Jeremy Ford

DIN 2 IULIE

Fear Street Part 2: 1978

Shadyside, 1978. Este vară, școala s-a terminat, iar activitățile din tabăra Nightwing sunt pe cale să înceapă. Dar, atunci când încă un locuitor al orașului Shadyside este cuprins de dorința de a ucide, distracția se transformă într-o luptă teribilă pentru supraviețuire.

| Cu: Sadie Sink, Emily Rudd, Ryan Simpkins, McCabe Slye, Ted Sutherland, Jordana Spiro, Gillian Jacobs, Kiana Madeira, Benjamin Flores Jr., Ashley Zukerman, Olivia Scott Welch, Chiara Aurelia, Jordyn DiNatale

DIN 9 IULIE

Fear Street Part 3: 1666

Sunt dezvăluite, în sfârșit, originile blestemului lui Sarah Fier, iar povestea revine în punctul inițial într-o noapte care schimbă pentru totdeauna viețile celor din Shadyside.

| Cu: Kiana Madeira, Ashley Zukerman, Gillian Jacobs, Olivia Scott Welch, Benjamin Flores Jr., Darrell Britt-Gibson, Sadie Sink, Emily Rudd, McCabe Slye, Julia Rehwald, Fred Hechinger, Jordana Spiro, Jordyn DiNatale, Elizabeth Scopel, Randy Havens

DIN 16 IULIE

LISTA EXTINSĂ CU TITLURI:

1 IULIE 2021

Audible – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Audibil
Amaree Mckenstry-Hall și colegii săi de la Școala Maryland pentru surzi urmăresc succesul în fotbal în timp ce se confruntă cu o tragedie și cu probleme personale.

Dynasty Warriors – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Războinicii dinastiei
Căpetenii, războinici și oameni de stat se luptă pentru supremație într-o poveste bazată pe jocuri video de succes și pe cartea „Romanul cavaleresc al celor Trei Regate”.

Generation 56k – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Generația 56K
Matilda și Daniel, care s-au cunoscut în epoca modemului de 56k, se reîntâlnesc întâmplător după douăzeci de ani. Oare prietenia lor se poate transforma în ceva mai mult?

Mobile Suit Gundam Hathaway – FILM ANIME NETFLIX
Titlu localizat: Mobile Suit Gundam Hathaway
După răzvrătirea lui Char, Hathaway Noa conduce o revoltă împotriva Federației pământene, dar întâlnirea cu un ofițer inamic și o femeie misterioasă îi schimbă soarta.

Young Royals – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Vlăstar regal
În timp ce se obișnuiește cu viața la prestigiosul internat Hillerska, prințul Wilhelm descoperă că nu este atât de ușor să-și urmeze inima precum a crezut.

2 IULIE 2021

Big Timber – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Big Timber: Viață de cherestegiu
Ajutat de echipa lui loială, un cherestegiu se luptă cu natura și cu utilajele capricioase pentru a tăia și a transporta lemnul valoros pe Insula Vancouver.

Haseen Dillruba – FILM NETFLIX
Titlu localizat: O frumusețe ucigătoare
Bănuită că și-a ucis soțul, o femeie dezvăluie detaliile unei căsnicii cu probleme, care par să estompeze și mai mult adevărul.

Mortel: Season 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Muritorii: Sezonul 2
Obé revine într-o cu totul altă formă și începe să adune o armată în cadrul școlii, iar Sofiane, Victor și Luisa se grăbesc să împiedice un dezastru.

The 8th Night – FILM NETFLIX
Titlu localizat: A opta noapte
Cu mătăniile într-o mână și cu securea în cealaltă, un călugăr urmărește un duh care, de mii de ani, aduce iadul pe pământ, posedând oamenii.

4 IULIE 2021

Mine – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Totul îmi aparține
Prizoniere ale unei lumi create din secrete și minciuni, două femei din înalta societate decid să dărâme orice obstacol aflat în calea propriei fericiri.

We The People – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Învață elementele de bază despre drepturi și cetățenie cu ajutorul unor cântece semnate de artiști renumiți precum Janelle Monáe, H.E.R., Adam Lambert și Brandi Carlile.

6 IULIE 2021

I Think You Should Leave with Tim Robinson: Season 2 – NETFLIX COMEDY SPECIAL
Titlu localizat: Cred că ar trebui să pleci, cu Tim Robinson: Sezonul 2
Un al doilea sezon al serialului de scheciuri cu șase episoade prezentat de Tim Robinson.

7 IULIE 2021

Cat People – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Iubitorii de pisici
Iubitorii de pisici sunt de toate felurile, dar ce știm sigur e că toți își adoră felinele fermecătoare. Un serial documentar care le ilustrează poveștile.

Dogs: Season 2 – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Cel mai bun prieten al omului: Sezonul 2
Dragostea dintre câini și oameni este un colac de salvare pentru un astronaut, un preot brazilian, dresorul mascotei unei universități și alții.

Major Grom: Plague Doctor – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Comisarul Grom: Ciuma
Masacrul comis de un justițiar mascat provoacă haos într-un oraș, iar singurii care pot pune capăt terorii sunt un detectiv rebel și partenerul său începător.

The Mire: ’97 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Glod: ’97
Potopul secolului din pădurea Gronty dezgroapă încă un trup, dar și fapte de corupție, înșelătorii din anii ’90 și secrete din timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

The War Next-door – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Război între vecini
După ce se mută într-un cartier de lux, într-o casă câștigată la loterie, membrii săracei familii López sunt întâmpinați cu răceală de snobii din familia Espinoza.

8 IULIE 2021

Elize Matsunaga: Once Upon a Crime – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Elize Matsunaga: De la o viață ca-n povești la crimă
Elize Matsunaga și-a împușcat și dezmembrat soțul bogat. Acest serial documentar analizează cazul care a șocat Brazilia și prezintă primul interviu al criminalei.

RESIDENT EVIL: Infinite Darkness – ANIME NETFLIX
Titlu localizat: Resident Evil: Întuneric infinit
La câțiva ani după ororile din Raccoon City, Leon și Claire sunt atrași într-o conspirație sinistră atunci când un atac viral devastează Casa Albă.

9 IULIE 2021

Atypical: Season 4 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Atipic: Sezonul 4
Casey și Sam sunt pe cale să zboare din cuib, așa că fiecare dintre membrii familiei Gardner are de luat decizii importante legate de viitor.

Biohackers: Season 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Biohackeri: Sezonul 2
Timpul dispărut și viziunile tulburătoare o bântuie pe Mia, care încearcă să înțeleagă de ce s-au schimbat atâtea în viața ei și de ce nu-și poate aminti nimic.

How I Became a Superhero – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Cum am devenit supererou
Într-o lume în care oamenii coexistă cu supereroii, un polițist singuratic face echipă cu o detectivă isteață pentru a opri traficul de substanțe ce trezesc superputeri.

Last Summer – FILM NETFLIX
Titlu localizat: O vară plină de amintiri
Într-o vacanță petrecută la malul mării, Deniz, care are 16 ani, caută să cucerească o fată de care a fost îndrăgostit în copilărie și este prins într-un triunghi amoros.

Lee Su-geun: The Sense Coach – NETFLIX COMEDY SPECIAL
Titlu localizat: Lee Su-geun: Ghid de ascuțire a simțurilor
Ascensiunea lui Lee Su-geun în lumea comediei coreene s-a bazat pe abilitatea sa de a citi oamenii. Acum este gata să împărtășească tot ce știe.

The Cook of Castamar – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Bucătăreasa din Castamar
În 1720, la Madrid, o bucătăreasă talentată atrage atenția unui duce văduv, care revine în societatea aristocratică. Bazat pe un roman de Fernando J. Múñez.

The Water Man – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Omul apelor
Dorind cu disperare să-și salveze mama suferindă, Gunner, un băiat de 11 ani, fuge de acasă și caută o ființă mitologică despre care se spune că poate păcăli moartea.

Virgin River: Season 3 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Virgin River: Sezonul 3
Mel și oamenii ei dragi din Virgin River se sprijină reciproc în timp ce se confruntă cu decese, un incendiu, certuri legate de custodie, despărțiri și multe altele.

13 IULIE 2021

Ridley Jones – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Curioasa Ridley și prietenii ei protejează comorile Muzeului de Istorie Naturală și păstrează în siguranță secretul magic al acestuia: noaptea, totul prinde viață!

14 IULIE 2021

A Classic Horror Story – FILM NETFLIX
Titlu localizat: O poveste de groază clasică
În această poveste de groază plină de tensiune și scene înfiorătoare, călătorii dintr-un autobuz devin victimele unor crime ritualice.

Heist – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Jafuri celebre
Milioane furate, băuturi fine dispărute și oameni care aproape reușesc să scape basma curată după jafuri incredibile. Un serial bazat pe fapte reale.

My Unorthodox Life – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Viața mea neortodoxă
Acest reality-show urmărește viața Juliei Haart, directoarea companiei Elite World Group și fostă membră a unei comunități evreiești ultraortodoxe, și a copiilor ei.

Private Network: Who Killed Manuel Buendía? – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Rețeaua privată: Cine l-a asasinat pe Manuel Buendía?
O incursiune în opera jurnalistului mexican Manuel Buendía urmărește să dezlege misterul uciderii sale și să descopere legăturile între traficul de droguri și politică.

The Guide to the Perfect Family – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Ghidul familiei perfecte
Un cuplu din Québec se luptă cu capcanele, presiunea și așteptările privind creșterea copiilor într-o societate obsedată de succes și de imaginea de pe rețelele sociale.

15 IULIE 2021

A Perfect Fit – FILM NETFLIX
Titlu localizat: O pereche perfectă
Saski, care ține un blog de modă, își schimbă destinul în momentul în care intră într-un magazin de încălțăminte din Bali pentru a găsi perechea de pantofi perfectă.

BEASTARS: Season 2 – ANIME NETFLIX
Titlu localizat: BEASTARS: Sezonul 2
Împăcându-se cu instinctele sale de prădător, Legoshi jură să devină mai puternic de dragul lui Hal. Între timp, ucigașul de erbivore este în continuare în libertate.

Emicida: AmarElo – Live in São Paulo – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Emicida: AmarElo – Live la São Paulo
Rapperul brazilian Emicida își prezintă ritmurile și rimele avangardiste la Theatro Municipal din São Paulo, unde interpretează hituri de pe albumul său, „AmarElo”.

My Amanda – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Amanda mea
Legătura dintre doi prieteni neobișnuit de apropiați, care-și povestesc totul, rămâne singurul element constant pe măsură ce viețile li se schimbă și evoluează.

Never Have I Ever: Season 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Niciodată nu am…: Sezonul 2
O nouă dragoste, noi colegi și noi motive de a se contrazice cu mama ei îi oferă lui Devi numeroase ocazii să acționeze cu îndrăzneală și să ia decizii discutabile.

16 IULIE 2021

Deep – FILM NETFLIX
Patru studenți la medicină insomniaci sunt atrași într-un experiment care scapă de sub control și trebuie să găsească o cale de scăpare înainte de a fi prea târziu.

Explained: Season 3 – DOCUMENTAR NETFLIX, EPISOADE SĂPTĂMÂNALE
Titlu localizat: Pe înțelesul tuturor: Sezonul 3
Acest serial documentar narat de celebrități abordează subiecte fascinante și diverse precum monarhiile, animalele de companie, operațiile estetice și multe altele.

Johnny Test – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Oare cât bucluc pot provoca un băiat cu multă imaginație, cățelul lui credincios și cele două surori pasionate de știință? Păi, aceasta este adevărata provocare!

Van Helsing: Season 5 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Van Helsing: Sezonul 5
În ultimul sezon, grupul Van Helsings descoperă rădăcinile Celui Întunecat, Vanessa dispare în Tărâmul Întunecat, iar Dracula guvernează de la Casa Albă.

21 IULIE 2021

Chernobyl 1986 – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Cernobîl, 1986
După ce reîntâlnește o fostă iubire, pompierul Alexey se retrage din activitate pentru a începe o nouă viață, dar dezastrul de la Cernobîl îl pune din nou în pericol.

Sexy Beasts – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Bestii sexy
Sperând să spună adio întâlnirilor superficiale, oameni singuri se folosesc de machiaj și elemente protetice ca să scoată din ecuație elementele care țin de înfățișare.

Too Hot to Handle: Brazil – Part 1 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Atenție, frige! Brazilia
În acest reality-show amuzant, zece brazilieni ajung într-o stațiune cu o plajă de vis, dar pentru a câștiga premiul de 500.000 de reali, trebuie să renunțe la sex.

Trollhunters: Rise of the Titans – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Vânătorii de troli: Trezirea titanilor
Eroii din „Vânătorii de troli”, „Trei sub stele” și „Vrăjitorii” luptă cot la cot împotriva unui dușman care amenință să le cucerească lumile și să distrugă Pământul.

22 IULIE 2021

Words Bubble Up Like Soda Pop – ANIME NETFLIX
Titlu localizat: Cuvinte nerostite
Un băiat timid, care se exprimă cu ajutorul haikuurilor, și o fată sclipitoare, dar complexată, fac cunoștință într-o zi cu soare și trăiesc o magică iubire de-o vară.

23 IULIE 2021
A Second Chance: Rivals! – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: O nouă șansă: Rivale
În această continuare, Maddy este accidentată și nu se poate califica la Olimpiadă, dar antrenează tinerele sportive de elită care urmează să înfrunte echipa rivală.

Bankrolled – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Finanțați din greșeală
Într-un moment de rătăcire, doi prieteni din generația Y obțin finanțare pentru o aplicație inovatoare dedicată dreptății sociale. Acum nu mai trebuie decât să o creeze.

Blood Red Sky – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Un cer roșu ca sângele
Aflată într-un avion cu tânărul ei fiu, o femeie cu o boală misterioasă dezvăluie un secret întunecat, după ce niște teroriști încearcă să deturneze cursa transatlantică.

Kingdom: Ashin of the North – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Regatul: Ashin din nord
În acest episod special din „Regatul”, tragedia, trădarea și o descoperire misterioasă alimentează dorința de răzbunare a unei femei care și-a pierdut familia și tribul.

Masters of the Universe: Revelation – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Stăpânii universului: Revelația
Războiul pentru Eternia reîncepe cu ceea ce ar putea fi bătălia finală între He-Man și Skeletor. Un nou serial animat semnat de scenaristul și regizorul Kevin Smith.

Sky Rojo: Season 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Orizontul roșu: Sezonul 2
Adrenalina și scenele de acțiune revin în centrul atenției în sezonul doi din „Orizontul roșu”, realizat de creatorii serialului „Fabrica de bani”.

The Last Letter From Your Lover – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Ultima scrisoare de dragoste
După ce găsește o serie de scrisori de dragoste din anii ’60, o jurnalistă este hotărâtă să dezlege misterul unei relații secrete. Bazat pe un roman de Jojo Moyes.

The Movies That Made Us: Season 2 – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: The Movies That Made Us: Sezonul 2
Află poveștile din spatele blockbusterelor care au influențat o generație, spuse de actori, regizori și alți profesioniști ai industriei cinematografice.

27 IULIE 2021

How to Sell Drugs Online (Fast): Season 3 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Cum să vinzi droguri online (rapid): Sezonul 3
Starea de sănătate a lui Lenny se agravează, așa că băieții lasă la o parte conflictele ca să adune bani pentru tratament. Însă apare un nou pericol.

Mighty Express: Season 4 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Mighty Express: Sezonul 4
Aventura continuă pentru o echipă de trenuri și prietenii lor copii, pe care spontaneitatea și cooperarea îi ajută să depășească problemele pe șine!

Racket Boys – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Clubul de badminton
Un băiat de la oraș ajunge la țară cu tatăl său, noul antrenor al unei echipe liceale de badminton care este pe cale să se destrame.

28 IULIE 2021

Bartkowiak – FILM NETFLIX
După ce fratele său moare într-un accident de mașină, un tânăr luptător MMA preia clubul de noapte al familiei și descoperă că decesul fratelui lui nu a fost întâmplător.

Tattoo Redo – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Un nou tatuaj în peisaj
Artiști în tatuaje iscusiți încearcă să transforme în opere de artă tatuajele nereușite ale clienților lor. Oare vor reuși?

The Snitch Cartel: Origins – SERIAL NETFLIX
În Cali, în anii ’70 și ’80, viața a doi frați înseamnă familie, iubire și o ambiție comună: să conducă industria drogurilor din Columbia.

Too Hot to Handle: Brazil – Part 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Atenție, frige! Brazilia
În acest reality-show amuzant, zece brazilieni ajung într-o stațiune cu o plajă de vis, dar pentru a câștiga premiul de 500.000 de reali, trebuie să renunțe la sex.

29 IULIE 2021

Resort to Love – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Cui pe cui se scoate
După o despărțire recentă, o cântăreață acceptă un angajament într-o stațiune tropicală care pare de vis, dar asta numai până la sosirea a doi oaspeți neașteptați.

Transformers: War for Cybertron: Kingdom – ANIME NETFLIX
Titlu localizat: Transformers: Războiul pentru Cybertron – Regatul
Ultima parte a trilogiei Cybertron vine cu o întorsătură de situație decisivă pentru personajele din Beast Wars.

30 IULIE 2021

Centaurworld – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Centauria
Încercând să-și găsească stăpânul, o iapă de război curajoasă pornește într-o călătorie printr-o lume fantastică plină de magie, aventuri și centauri care cântă.

Glow Up: Season 3 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Glow Up: Sezonul 3
În această emisiune-concurs, artiști de make-up aspiranți trec prin probe pline de culoare, pentru a obține șansa unei cariere în industria frumuseții.

Myth & Mogul: John DeLorean – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: John DeLorean: Legendă și magnat
Acest documentar despre un personaj celebru din industria auto cuprinde interviuri și imagini în premieră surprinse de D.A Pennebaker („Bob Dylan: Don’t Look Back”).

Outer Banks: Season 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Outer Banks: Sezonul 2
Sezonul 2 al acestui serial de mare succes vine cu provocări mai mari ca niciodată și cu o nouă serie de aventuri de vară.

The Last Mercenary – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Ultimul mercenar
La 25 de ani de la încheierea unei înțelegeri cu serviciile secrete franceze menite să-i protejeze fiul, un agent este nevoit să iasă din ascunzătoare.

ÎN CURÂND

Feels Like Ishq – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Fluturi în stomac
Mai multe scurtmetraje urmăresc niște tineri care trec prin tot felul de emoții atunci când descoperă conexiuni romantice în cele mai neașteptate locuri.

TITLURI LICENȚIATE NETFLIX

1 IULIE 2021

 • A Star Is Born (1954)
 • Bridget Jones’s Baby (2016)
 • Dunkirk (2017)
 • Eurotrip (2004)
 • For Love or Money (1993)
 • K-9: P.I. (2002)
 • LEGO Ninjago: Season 2 (2020)
 • Looney Tunes: Back in Action (2003)
 • Me Before You (2016)
 • New Year’s Eve (2011)
 • Norbit (2007)
 • Pokémon Journeys: The Series: Part 1 (2019)
 • Pokémon Journeys: The Series: Part 2 (2020)
 • Pokémon Journeys: The Series: Part 3 (2020)
 • Pokémon Journeys: The Series: Part 4 (2021)
 • Rush Hour (1998)
 • Rush Hour 2 (2001)
 • Space Jam (1996)
 • The Addams Family (2019)
 • The Conjuring 2 (2016)
 • The Hobbit: The Battle of the Five Armies (2014)
 • The Huntsman: Winter’s War (2016)
 • The Talented Mr. Ripley (1999)
 • Warcraft (2016)
 • What a Girl Wants (2003)

6 IULIE 2021

Motherless Brooklyn (2019)

7 IULIE 2021

 • And Hope to Die (1972)
 • Brighton Rock (1948)
 • Choice of Arms (1981)
 • Let’s Rob the Bank (1964)
 • Picnic on the Grass (1959)
 • The Burned Barns (1973)
 • The Hurried Man (1977)

8 IULIE 2021

The Good Liar (2019)

13 IULIE 2021

Ma (2019)

14 IULIE 2021

Cold Cuts (1980)

Crazy Horse, Paris with Dita Von Teese (2009)

15 IULIE 2021

 • New York Minute (2004)
 • Ocean’s Thirteen (2007)
 • Ocean’s Twelve (2004)
 • Peppa Pig: Season 6 (2019)
 • Richard Jewell (2019)
 • Wrath of the Titans (2012)

17 IULIE 2021

Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) (2020)

Suits: Season 9 (2019)

21 IULIE 2021

DC Super Hero Girls: Season 1 (2019)

28 IULIE 2021

 • Crank (2006)
 • Gervaise (1956)
 • Hobson’s Choice (1954)
 • The Railway Children (1970)
 • The Small Back Room (1949)

29 IULIE 2021

The Shining (1980)

Yes Man (2008)

30 IULIE 2021

El Infierno (2010)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.