Ascultă acest articol


În acest moment nu există un set de norme clare și 100% predictibile pentru a organiza Comic Con, însă am reușit să croim un eveniment care are un set de 6 măsuri pentru a crea un eveniment sigur și un eveniment care poate fi organizat conform legislației care urmează să fie actualizată pentru luna August 2021.

Cele șase măsuri pe care East European Comic Con se bazează în 2021, sunt: accesul verificat, numărul de participanți este limitat (5000), sesiuni de maxim 5 ore, cu pauze de dezinfectare între acestea, o igienă sporită a mâinilor și, desigur, masca de protecție.

În primele două zile (26-27 august), evenimentul este dedicat celor care doresc să viziteze standurile expoziționale și magazinele prezente, iar în 28-29 August va avea că invitați actori din cele mai populare seriale și filme de la Hollywood. Evenimentul se va desfășura în București la Romexpo, în pavilioanele B1 și B2 și pe aleea din fața acestora pe o suprafață de peste 35000 mp.

Game of Thrones rămâne, cu siguranță, unul dintre cele mai bune seriale din istorie, care a stârnit consternare și a tăiat respirația a milioane de fani din întreaga lume pe parcursul celor 8 sezoane.
Astfel, de la Comic Con 2021 nu putea lipsi un actor din distribuția celebrei producții HBO. Cel de-al treilea invitat pe care îl anunțăm Eugene Simon, interpretul lui Lancel Lannister, personaj loial lui Cercei, iar mai apoi membru obedient al aripii religioase conduse de The High Sparrow. Eugene se prezentase inițial la castingul pentru rolul lui Joffrey Baratheon.
Actorul britanic mai este cunoscut și pentru rolul principal din producția Nickelodeon, House of Anubis. Debutul și l-a făcut în faimosul film Casanova din 2005, unde a interpretat o versiune adolescentină a personajului principal jucat de Heath Ledger. În 2018 a apărut într-unul din rolurile principale din thrillerul britanic Kill Bill Lyk cu care și-a adjudecat câteva trofee la festivaluri europene de film independent.

Eugene Simon va fi prezent în toate sesiunile din ambele zile de Comic Con Summer Limited Edition: Sâmbătă, 28 August și Duminică, 29 August, în intervalele 09:30 – 14:30 și 16:00 – 21:00.

Eugene se alătură lui Michael Malarkey (Lorenzo St.John din The Vampire Diaries) și lui Ed Westwick (Chuck Bass din fenomenul Gossip Girl).

Biletele pentru fiecare sesiune în parte sunt disponibile pe www.comic-con.ro.

Evenimentele, Comic Con Expo Market și Summer Limited Edition vor avea împreuna 7 sesiuni – Joi 26 August 16:00 – 20:00; Vineri 12:00 – 16:00 și 17:30 – 21:30, iar Sâmbătă și Duminică intervalele sunt 09:30 – 14:30 și 16:00 – 21:00. Pentru fiecare sesiune este necesară achiziționarea unui bilet.

Cei care dețin deja un bilet la eveniment și doresc să participe la ediția din luna August, trebuie să intre pe entertix.ro/eecc și să introducă codul de pe bilet, iar în pasul următor să aleagă sesiunile la care doresc să participe. Pentru fiecare zi de eveniment aferentă biletului, aceștia pot alege o singura sesiune.

Fiecare sesiune va fi limitată la un număr maxim de 4000 de bilete, capacitatea până la 5000 va fi acoperită de echipa evenimentului, voluntari, expozanți, invitați și un număr de siguranță pentru a nu fi depășită capacitatea.

Desigur, cei care nu reușesc să ajungă la ediția de la finalul lunii august, pot păstra biletul pentru edițiile din 2022, pot folosi suma aferentă biletului în magazinul online de unde pot achiziționa produse Comic Con (tricouri, stickere, ghiozdane, postere, magneti etc.) sau pot solicita restituirea sumei după ce evenimentul din luna august s-a desfășurat.

Pentru a descoperi mai multe detalii despre accesul la eveniment, măsurile de siguranță îi invităm pe participanți să viziteze https://comic-con.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.