Vara vine la DIVA cu un nou sezon al serialului The Outpost/”Avanpostul”, o producție fantasy îndrăgită de fani. Sezonul trei o readuce în atenția publicului pe Jessica Green, în rolul lui Tallon, singura supraviețuitoare a clanului Blackbloods. În noul sezon ea este trădată de propriul neam și încearcă să îmbine propria moștenire și viața alături de prietenii ei, oamenii. Sezonul 3 din Avanpostul începe la DIVA în 17 iulie și sunt difuzate câte două episoade, în serile de sâmbătă, de la ora 20:00!

Echipa MovieNews.ro a participat la interviul de pe platourile de filmare din Serbia, alături de actorii din rolurile principale, Jessica Green (Tallon) și Jake Stormoen (Garret Spears).

Întrebare: Cum descrieți sezonul acesta? Care au fost cele mai mari provocări?

Jake: Eu cred că cea mai mare provocare a fost chiar anul 2020! Am luat o pauză de filmare chiar în mijlocul episodului șase, a fost interesant. Cât despre serial, sezonul doi s-a terminat într-un punct critic, sunt multe personaje noi și acest aspect combinat cu pandemia și tot ce a adus 2020 cu el, au declanșat multe provocări.

Jessica: Sunt de acord, cred că 2020 a fost cea mai mare provocare pe platourile de filmare.

 

Întrebare: Aveți roluri ce necesită pregătire fizică intensă. Au fost antrenamentele mai ușoare pentru sezonul 3? Ați avut accidentări?

Jessica: Antrenamentele sunt super. Suntem din ce în ce mai pregătiți pentru ele pe măsură ce trece timpul. Este foarte distractiv să lucrăm împreună. Scenele de luptă sunt din ce în ce mai bune, ne mai și accidentăm ușor câteodată, dar nimic grav din fericire.

Jake: Partea bună la sezonul 3 este că am avut la dispoziție două sezoane să ne obișnuim cu personajul. Nu doar pe partea de personalitate, dar și ca reacții fizice și mișcări de luptă. Talon are un stil specific, Garret are un stil ușor diferit, a devenit ceva mai priceput în acest sezon, iar Zed are și el un stil propriu. Este cu siguranță mai ușor pentru că avem experiență.

 

Întrebare: La finalul sezonului doi, Garret începe să nutrească sentimente pentru Talon. Cum continuă noile episoade poveste lor?

Jessica: Cei doi explorează relația dintre ei.

Jake: Sezonul doi a adus un final în care cei doi par că sunt pe aceeași lungime de undă. Pe rețelele de socializare toată lumea a crezut că vor rămâne împreună. Cred că cei doi s-au apropiat de câteva ori, dar în acest sezon vom vedea cum va evolua chimia dintre ei. Clar sunt mai apropiați ca până acum.

 

Întrebare: Poate exista un final fericit între Talon și Garret?

Jessica: Îmi place să cred că da! Nu vă pot spune nimic, trebuie să vedeți noul sezon.

Jake: Multă lume cere asta, fanii vor asta de la personajele noastre.

 

Întrebare: Ce aștepți să dezvălui publicului despre personajul tău în acest sezon?

Jessica: Eu vreau să vadă o versiune mai relaxată a lui Talon. Sezoanele trecute a fost cu picioarele pe pământ și puțin rece, dar sezonul acesta voi aduce o versiune mai caldă și mai fericită a ei. Sunt și multe povești și răsturnări de situație pe care vreau ca publicul să le vadă și să le savureze. Plus scene de bătălie incredibile. Poate cele mai bune scene de până acum!

Jake: Talon are cu adevărat niște scene de bătălie și situații interesante sezonul acesta. Pentru Garret în schimb, nu este chiar la fel de ușor. El suferă mult la începutul noului sezon. Publicul poate vedea câtă frustrare a adunat. Pentru personajul meu sezonul trei este o căutare a scopului, unui țel în viață. El are nevoie de o nouă direcție.

 

Întrebare: Echipa de filmare și actorii sunt din întreaga lume. Cum este experiența de a lucra cu oameni atât de diverși?

Jessica: Este absolut minunat! Suntem extrem de diferiți dar am format o familie aici pe platourile de la Avanpostul. Ne place să lucrăm împreună, petrecem timp chiar și înafara orelor de filmare împreună. Sunt oameni cu experiență multă în industria filmului și toți spun că o atmosferă ca aici este extrem de rară. Suntem foarte norocoși să ne avem.

Jake: Serbia a devenit a doua casă pentru noi, toată echipa din afară. Suntem norocoși că avem parte de atâta susținere și avem posibilitatea să învățăm de la atâția oameni. Este o experiență minunată.

Sezonul 3 din Avanpostul începe la DIVA în 17 iulie și sunt difuzate câte două episoade, în serile de sâmbătă, de la ora 20:00!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.