Netflix și CDPR s-au asociat pentru a găzdui primul eveniment WitcherCon. Transmis la nivel global prin YouTube și Twitch, evenimentul a prezentat o serie de paneluri interactive cu membrii producției The Witcher, printre care Henry Cavill, Anya Chalotra, Freya Allan, Mimi M Khayisa, Paul Bullion, Lauren Schmidt Hissrich și Declan de Barra.

Pe lângă paneluri, evenimentul a inclus conținut special scurt, secvențe muzicale și o serie de surprize exclusive și informații nemaivăzute din seria live-action The Witcher și din viitorul film anime.

Lauren Schmidt Hissrich, despre relația dintre Geralt și Ciri:

„La sfârșitul sezonului 1, avem ceea ce cred că este una dintre cele mai emoționale scene pe care le-am făcut, adică Geralt și Ciri care se găsesc reciproc după ce amândoi au căutat tot sezonul… Și se pare că avem o figură de tată și una de fiică și totul va fi perfect în acel moment, cu excepția faptului că nu s-au întâlnit niciodată. Așa că a fost foarte distractiv să începem sezonul 2 gândindu-ne că, ei bine, ei încă nu sunt o familie. Cum ajung să fie una? Ce faci dacă ești o persoană ca Geralt, care a jurat că nu are nevoie de nimeni în lume? Și apoi i s-a prezentat o fată care este acum exclusiv în grija lui. Și o avem pe Ciri, care obișnuia să fie sub îngrijirea oamenilor, dar practic a fugit de toată lumea timp de un sezon întreg și acum i se spune că această persoană va avea grijă de ea. Așa că a fost foarte amuzant să începem sezonul 2, cu ei nesiguri în legătură cu modul de a fi unul cu celălalt și cu ei care trebuie să învețe să facă asta cu adevărat. Am vrut să ne asigurăm că s-a simțit ca o relație autentică, că nu au fost legați de la început”.

Freya Allan despre a o vedea pe Ciri în scene de antrenament în acest sezon:

„[Antrenamentul] a fost unul dintre lucrurile la care am fost cel mai încântată în sezonul 2, pentru că îmi place să fac asta. Ador departamentul de cascadorii. Avem cei mai buni oameni implicați și sunt atât de amuzanți și scot tot ce e mai bun din tine. Dar da, Ciri începe antrenamentul și devine de fapt unul dintre principalele sale imbolduri. Este foarte hotărâtă și își dorește cu adevărat să devină o mare luptătoare și să devină witcher”.

 Anya Chalotra despre lucrurile ei preferate la Yennefer:

„Trebuie să spun, unde există voință, există o cale ce vine cu ea. Ea este o supraviețuitoare și îmi place asta la ea. Acesta ar fi lucrul meu preferat. Dar sunt multe, îmi plac multe trăsături de-ale ei. Am devenit destul de asemănătoare. Cred că ne formăm reciproc”.

 Henry Cavill despre parcursul personajului său, Geralt of Rivia:

„Am jucat cu bună știință Sezonul 1, știind că el era afară, în sălbăticiei, și fără ocazia unor dialoguri vaste. Am crezut că este cel mai bine să fiu omul care spune mai puțin pentru că se pare că gândește mai mult. Și asta a fost intenția. Dar odată ce intri într-un scenariu cu Cirilla, cu Witchers și cu spațiul său de acasă și cu acei oameni pe care îi cunoaște deja, am fost de părere că trebuia să-l las să fie guraliv și să fie filosofic și să vorbească mai mult și să fie intelectual, pentru că asta este el. Nu este doar o mare brută bătrână cu părul alb”.

 Lauren Schmidt Hissrich despre noile personaje din Sezonul 2:

„Există atât de multe personaje pe care le introducem în sezonul 2. Îl vedem pe Dijkstra pentru prima dată și ca să spun așa Regatele Redaniene. Știu că mulți fani sunt încântați să se întâlnească pentru prima dată cu Philippa, Codringher și Fenn, Rience, Nenneke. Sunt atât de multe, dar ar trebui să spun că Vesemir este cel pe care îl aștept cel mai mult la întâlnirea noastră cu publicul. Vesemir se integrează atât de bine în povestea pe care o spunem în acest sezon. Evident, ne întoarcem la Kaer Morhen pentru prima dată și într-un sezon în care Geralt devine tată pentru Ciri, mi s-a părut atât de important să vedem cine era figura sa paternă. Și ajungi la această poveste multigenerativă, deoarece Vesemir și Ciri au și ei o poveste și începe să se simtă ca și cum: „oh, toți acești oameni sunt meniți să interacționeze și să învețe unii de la alții și să lupte între ei”.

Evenimentul virtual de 3 ore a anunțat următoarele noutăți și sneak peaks din franciza Netflix The Witcher:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.