Craig, Kelsey și J.P. se vor întoarce cu noi întâmplări amuzante. Cartoon Network va difuza o serie de episoade numită „Vara aventurilor cu Craig și Dumbrava” ce va include și premiera celui de-al treilea sezon al serialului.

Cei mai tineri spectatori pot vedea din nou aventurile băiatului din familia Williams! Luni, 19 iulie, va avea loc premiera celui de-al treilea sezon al seriei. Sezonul va începe cu un episod special care povestește despre ziua de naștere a tatălui lui Craig. Băiatul se gândește că tatăl merită un cadou special. Împreună cu un prieten, vor afla despre turneul care se desfășoară pe cealaltă parte a râului, unde ar putea câștiga premiul cel mare. Craig va dori să-l obțină, iar Kelsey și J.P.l îl vor ajuta.
Într-un alt episod, The Trading Tree va fi atacat de albine. Eroii vor descoperi că există o singură modalitate de a rezolva această situație: cooperarea! Vor numi un guvern autonom, care va crea un plan de acțiune.

Despre Craig și Dumbrava

Serialul urmărește întâmplările din viața lui Craig și a prietenilor lui, Kelsey și JP. Aceștia pornesc în aventuri pe un tărâm sălbatic numit Dumbrava – un loc plin de acțiune și povești uluitoare.

Maratonul „Vara aventurilor cu Craig și dumbrava” va fi difuzat zilnic începând de luni, 19 iulie la ora 11:25, până pe 15 august 2021. În cadrul maratonului va avea loc premiera celui de-al treilea sezon al serialului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.