Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial (Hong Kong Stock Code: 1337), a anunțat următorul turneu din seria de evenimente globale de sporturi electronice, Razer Invitational – Middle East. Ca rezultat al succesului înregistrat de Razer Invitational Season 2020, seria de turnee urmează să debuteze și în Orientul Mijlociu. Evenimentul adresat tuturor jucătorilor din regiune, indiferent de nivelul lor de experiență, va reuni patru turnee, fiecare dintre ele desfășurându-se pe durata unei săptămâni. Organizat în premieră în Orientul Mijlociu, acesta va fi cel mai mare concurs din regiunea MENA deschis publicului larg.

Razer Invitational – Middle East va lua startul pe 8 august cu patru zile de distracție intensă asigurate de competiția Call of Duty: Black Ops Cold War, urmând ca între 15 și 19 august atenția să se mute spre VALORANT. Acțiunea va continua cu turneul de PUBG Mobile desfășurat între 22 și 26 august, seria de evenimente culminând în competiția League of Legends ce va avea loc între 29 august și 2 septembrie.

“Razer Invitational este o serie de evenimente inclusive, care le oferă tuturor jucătorilor șansa de a participa la turnee online masive, putând să simtă adrenalina generată de competiție,” a declarat Yann Salsedo, Head of Esports în cadrul Razer EMEA. “Organizarea Razer Invitational și în Orientul Mijlociu este un pas important pentru noi și are ca scop încurajarea următoarei generații de talente esports din regiune. Includerea mai multor genuri de joc, le permite mai multor jucători, indiferent de nivelul lor de experiență, să concureze și să poată urca pe podium.”

O competiție majoră în Orientul Mijlociu, cu premii substanțiale

Sporturile electronice se bucură de o evoluție fulminantă la nivel mondial, iar tot mai multe echipe sunt înființate sau se stabilesc în regiunea MENA. Prin Razer Invitational – Middle East, Razer încurajează dezvoltarea esports în regiune, aducându-le jucătorilor și comunității de fani un nou tip de evenimente. Jucători din întreaga regiune MENA se pot înscrie și pot concura, reprezentând cu mândrie echipa și țara lor, în cadrul unui eveniment virtual, organizat în întregime online. Astfel ei pot beneficia pe lângă recunoaștere și de o șansă de a-și porni cariera de jucător profesionist.

Fiecare turneu major are nevoie de premii atractive, iar Razer Invitational – Middle East nu face excepție. Cu premii totale care depășesc 50.000 de dolari, cele mai bune trei echipe din fiecare turneu vor fi răsplătite cu premii substanțiale. În competițiile secundare participanții au șansa de a câștiga echipamente hardware Razer, iar cei mai buni jucători aleși de public vor fi răsplătiți cu premii în bani.
În spiritul incluziunii, de premii se vor putea bucura nu doar jucătorii. Spectatorii își pot vota favoriții din fiecare turneu, întrând astfel într-o tombolă care oferă șansa de a câștiga periferice Razer. Razer va organiza diferite tombole și concursuri pe durata întregului eveniment, alături de concursuri speciale pe propriile canale de social media.

Spectatorii, fanii și jucătorii pot urmări evenimentul pe canalele Razer de pe YouTube, Facebook și Twitch, turneele fiind transmise în arabă. Pentru a fi la curent cu cele mai noi știri din cadrul concursurilor, utilizatorii de Twitter și de Instagram pot căuta folosind hashtag-ul #ThisIsEsports. Doi dintre cei mai populari YouTuberi din zona MENA, GAMER SNACK și oPiiLz, vor oferi detalii despre Razer Invitational – Middle East pe canalele lor de social media.

Înscrierile sunt deschise

Înregistrarea la Razer Invitational – Middle East este deja posibil și este complet gratuită. Jucătorii sunt îndemnați să se înscrie cât mai repede, în special pentru concursul de PUBG Mobile, acesta fiind unul dintre cele mai populare jocuri din regiune MENA.

Pentru mai multe informații despre Razer Invitational – Middle East, informații privind procesul de înregistrare și orarul turneelor de calificare, respectiv despre canalele media unde poate fi urmărit turneul, vizitați pagina oficială Razer Invitational – Middle East sau pagina de Facebook a Team Razer.

Sezonul 2021 abia a început

După succesul răsunător de care s-a bucurat Razer Invitational – North America, finalizat în iunie, Razer Invitational – Middle East este al doilea eveniment din cadrul Razer Invitational Season 2021. Mai multe evenimente de acest fel vor fi anunțate în curând. Fiecare Razer Invitational va fi un eveniment unic, conceput special pentru regiunea în care va fi organizat.

Participarea la fiecare turneu este complet gratuită, Razer Invitational fiind conceput să le ofere o șansă de afirmare pe scena globală a sporturilor electronice tuturor jucătorilor, indiferent de nivelul lor de experiență, alături de premii în echipamente hardware și bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.