Epson continuă și anul acesta campania cash-back! Clienții pot primi înapoi până la 500 de lei la achiziția unei imprimante din gama EcoTank

Campania cash-back durează până la finalul lunii octombrie 2021

0
334
Ascultă acest articol


Epson continuă şi anul acesta promoția cash-back prin care clienții care achiziționează o imprimantă din gama EcoTank pot primi înapoi până la 500 de lei. Campania se desfășoară până pe 31 octombrie 2021 și include o selecție variată de imprimante multifuncționale color şi monocrom din gama EcoTank.

Acestea sunt echipamente de imprimare economice și rezistente, care au costuri de exploatare și de print reduse, dar și cerneală la livrare pentru a tipări până la trei ani, echivalentul a până la 14.000 de pagini imprimate. Gama EcoTank a înlocuit clasicele cartușe cu cerneală, ce necesitau schimbare frecventă, cu rezervoare de mare capacitate, ce pot fi reumplute cu ușurință de către utilizatori. De aceea, imprimantele EcoTank oferă un cost pe pagină imbatabil, mai mic cu până la 90% față de imprimantele concurente . Sistemul de alimentare din imprimantele EcoTank minimizează scurgerile de cerneală graţie unor recipiente optimizate, cu un design diferit pentru fiecare culoare pentru a asigura umplerea corespunzătoare a fiecărui rezervor. De asemenea, echipamentele din această gamă sunt fiabile, oferind calitate, viteză și siguranță totală, susținute de o garanție de 3 ani .

Modelele EcoTank monocrom sunt ideale pentru a economisi timp, energie și bani. Utilizarea imprimantelor monocrom poate reduce cu până la 50% costurile de print în 3 ani și cu până la 95% consumul de energie, în comparație cu imprimantele laser monocrom . Imprimantele EcoTank sunt livrate cu rezerve de cerneală cu care se pot tipări până la 11.000 de pagini, fără timp de încălzire și cu viteze de imprimare de până la 20 ppm.

Pentru a beneficia de promoția cash-back, clienții trebuie să acceseze www.epson.ro/cashback , imediat după achiziția noii lor imprimante, să completeze formularul de solicitare și să îl trimită apoi organizatorului, împreună cu o copie a dovezii de achiziție și o fotografie a numărului de serie de pe imprimantă.

Solicitarea pentru primirea banilor înapoi trebuie trimisă în decurs de 30 de zile calendaristice de la data achiziției, iar returnarea banilor se realizează prin transfer bancar, în decurs de 30 de zile de la validarea solicitării. Solicitările pot fi trimise până la data de 31.11.2021.

Promoția este valabilă doar pentru utilizatorii finali. Campania se adresează persoanelor în vârstă de cel puțin 16 ani, cu reședința în România, și permite cel mult două solicitări/client. Este permisă o singură solicitare pentru fiecare model eligibil. Cererile pentru echipamnetele care vor fi revândute unei terțe părți nu sunt eligibile pentru această promoție.

În campania cash-back sunt incluse 51 de modele din gamele Home, Foto şi Office, cu 18 modele mai multe față de campania din anul anterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.