Mercusys lansează în România routerul MR30G AC1200 Dual-Band Gigabit, pentru conexiuni puternice și stabile, la un preț accesibil

0
825
Ascultă acest articol


Mercusys®, brand specializat în furnizarea dispozitivelor și accesoriilor esențiale de rețea cu scopul de a oferi acces excelent la Internet pentru cât mai mulți oameni, anunță lansarea pe piața din România a noului router MR30G AC1200 Dual-Band Gigabit, ce oferă conexiuni stabile și funcții speciale performante, la un preț accesibil.

Cu viteze de până la 1.2 Gbps (867 Mbps în banda de 5 GHz și 300 Mbps în banda de 2.4 GHz), noul MR30G oferă rețea puternică și acoperire extinsă, astfel încât utilizatorii să se bucure de semnal puternic în toată casa.

„Pentru noi, calitatea și competitivitatea produselor pe piață sunt foarte importante, astfel încât utilizatorii să se poată bucura de cea mai bună performanță la un preț accesibil”, a declarat Newman Wang, reprezentant Mercusys în România. „Astfel, la un preț avantajos, MR30G vine cu o suită de tehnologii avansate pentru performanță sporită, un design îndrăzneț, dar și cu o serie de funcții speciale care să facă viața utilizatorilor mai ușoară. Avem încredere că acest produs va deveni core model în foarte scurt timp”, a adăugat acesta.
Acoperire extinsă cu patru antene High-Gain

Indiferent dacă facem browsing pe telefon, ne uităm la seriale pe laptop sau suntem în mijlocul unei sesiuni de gaming, o conexiune stabilă este esențială pentru o experiență cât mai bună. Astfel, MR30G își propune să vină în întâmpinarea tuturor utilizatorilor, oferind acoperire extinsă, datorită celor patru antene High-Gain cu tehnologie Beamforming. Acestea îmbunătățesc cu ușurință performanța transmisiei, prin semnalele ghidate ce își păstrează intensitatea chiar și după ce trec de pereți, asigurând o conexiune stabilă în toată casa, fără impedimente. Acest lucru înseamnă și că rețeaua Wi-Fi de acasă are o autonomie îmbunătățită și o intensitate completă a semnalului pentru fiecare dispozitiv în parte.

Conexiune Gigabit, de zece ori mai rapidă decât cea prin porturile Fast Ethernet
Routerul MR30G este echipat cu 3 porturi Full Gigabit pentru calculatoare, IPTV-uri și console de jocuri. Acestea sunt de zece ori mai rapide decât porturile Fast Ethernet, asigurând transferul de date la viteze de înaltă performanță. Cu ajutorul acestor porturi, utilizatorii se pot bucura de cele mai fluide experiențe de gaming și de vizionarea clipurilor preferate fără întreruperi.

Rețea îmbunătățită pentru mai multe dispozitive

Routerul wireless MR30G AC1200 Dual-Band Gigabit dispune, de asemenea și de tehnologia MU-MIMO, o tehnologie inovatoare care permite comunicarea cu mai multe dispozitive simultan pentru ca acestea să beneficieze de viteze mari, îmbunătățind eficiența rețelei și mărind throughput-ul său general. Prin comparație, un model tradițional de router conectează pe rând dispozitivele atunci când există mai multe conexiuni în același timp, lucru care cauzează congestionarea rețelei.

Administrare ușoară și siguranță sporită
Bineînțeles, este foarte important ca routerele să fie ușor de configurat și de gestionat, iar în același timp să asigure securitatea datelor utilizatorilor. Cu funcții precum Control Parental, Rețea Guest și QoS (Quality of Service), aceștia pot stabili politici de control asupra conținutului pe care copiii îl pot viziona, pot oferi vizitatorilor posibilitatea să folosească rețeaua, totul în timp ce își protejează intimitatea și prioritizează dispozitivele alese de utilizator, pentru performanțe îmbunătățite.

Cele mai noi tehnologii pentru cea mai ușoară utilizare

De asemenea, MR30G vine cu suport IPTV și suportă Proxy IGMP/Snooping, Bridge și VLAN Tag pentru a optimiza streaming-ul IPTV. În același timp, cu ajutorul suportului IPv6 oferit de către furnizorul de internet, utilizatorii se pot bucura de navigare web fără întreruperi.

Suport tehnic, asistență în limba română și garanție extinsă de 3 ani

Mercusys le oferă utilizatorilor servicii de suport tehnic în limba română, acolo unde aceștia pot semnala orice fel de situații referitoare la echipamentele de rețea Mercusys, atât prin intermediul unei linii de apeluri telefonice dedicate, cât și prin email. Serviciul este disponibil de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 19:30, la numărul de telefon 0311.019.018, acolo unde specialiștii Mercusys cu experiență în domeniul rețelisticii vor oferi informații tehnice despre produse și vor asigura asistență pentru instalarea dispozitivelor sau configurarea rețelelor casnice.

Totodată, produsele Mercusys beneficiază de garanție extinsă de 3 ani. Decizia de extindere a garanției produselor a fost luată pentru a oferi tuturor utilizatorilor o protecție cât mai bună a produselor cumpărate și reflectă încrederea pe care Mercusys o are în calitatea dispozitivelor oferite. Astfel, fiecare client se poate bucura de calitate superioară mai mult timp și poate fi sigur că experiența oferită de echipamentele sale este una de top.

Mercusys MR30G va fi disponibil începând cu luna august, la un preț recomandat de 109,99 RON și poate fi achiziționat din marile magazine online din România.

Unboxing router MR30G:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.