Razer a anunțat completarea gamei multiplu premiate[1] de scaune de gaming ergonomice, Razer Iskur, cu noi modele capitonate cu material textil, oferindu-le mai multe opțiuni utilizatorilor când vine vorba de personalizarea spațiului de gaming.

O caracteristică cerută în mod activ de membrii comunității Razer, noua versiune Razer Iskur Fabric folosește un material textil ultra-moale, rezistent la lichide, asigurând o experiență confortabilă, care rezistă în timp. Materialul textil cu țesătură densă oferă o senzație deosebit de confortabilă, dar în același timp durabilă pentru a putea face față la condițiile de utilizare cotidiane, fiind rezistent la apă, ulei și murdărie. Noua versiune păstrează caracteristicile ergonomice deja bine cunoscute, inclusiv suportul lombar care asigură o postură perfectă. Razer Iskur Fabric va fi disponibil și în mărime XL.

După recenta lansare a Razer Iskur și Razer Iskur X în mărimea XL, gama de produse Razer Iskur este acum completă. Versiunile XL sunt cu 15% mai mari decât modelele standard, asigurând mai mult spațiu pentru jucători printr-un spătar mai înalt și un șezut mai lat. Versiunea XL este ideală pentru utilizatori cu o înălțime de până  la 208cm și cu o greutate de până la 180kg, făcând gama accesibilă unui număr mai mare de utilizatori .

Pentru mai multe detalii despre Razer Iskur Fabric vizitați pagina https://www.razer.com/gaming-chairs/razer-iskur-fabric

Noile Razer Iskur Fabric și versiunile XL le oferă jucătorilor mai multe opțiuni când vine vorba de alegerea scaunului potrivit pentru spațiul lor de gaming.

Razer Iskur Fabric și Iskur XL Fabric sunt deja disponibile pe Razer.com, în magazinele RazerStore loca și în oferta partenerilor de retail autorizați la prețul de 549,99 Euro – standard, în timp ce versiunea XL poate fi achiziționată pentru prețul de 649,99 Euro.

Razer Iskur XL are prețul de 649,99 Euro, în timp ce versiunea XL a Razer Iskur X,  are prețul de 599,99 Euro.

[1] Premiile includ “The Best Gaming Chair” Windows Central și “Best Premium Gaming Chair 2021” Android Central

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.