Ascultă acest articol


NVIDIA și CD PROJEKT RED au anunțat că NVIDIA® GeForce RTX™ este partenerul tehnologic oficial pentru Cyberpunk 2077, companiile colaborând pentru a aduce ray tracing în timp real în joc.

Cyberpunk 2077 a câștigat peste 100 de premii la E3 2018 iar Gamespot îl numește “unul dintre cele mai așteptate jocuri ale deceniului.” Jocul este noul proiect al celor de la CD PROJEKT RED, dezvoltatorii The Witcher 3: Wild Hunt, titlu care a fost numit “Jocul anului” în mai multe rânduri. NVIDIA și CD PROJEKT RED au o istorie de peste un deceniu în ceea ce privește colaborările pe plan tehnologic.

“Cyberpunk 2077 este un joc foarte ambițios, amestecând perspectivele “first-person” și “deep role playing”, creând în același timp o lume și o poveste captivantă,” declară Matt Wuebbling, head of GeForce marketing la NVIDIA. “Suntem de părere că lumea Cyberpunk va avea multe de câștigat de pe urma iluminării realiste, accesibilă prin ray tracing.”

“Ray tracing ne permite să redăm exact comportamentul luminii într-un mediu urban aglomerat,” spune Adam Badowski, head of Studio la CD PROJEKT RED. ”Cu ajutorul acestei tehnologii, putem adăuga noi niveluri de detalii în impresionanta lume a Cyberpunk 2077.”

Cyberpunk 2077 este un joc de tip “open-world” cu o poveste “action-adventure”. Acțiunea se petrece în Night City, un megalopolis obsedat de putere, glamour și modificările corporale. Jucătorul va intra în rolul lui V, un mercenar hotărât să obțină un implant care îl poate face nemuritor. Gamerii își pot personaliza cyberware-ul, skillset-ul și stilul de joc în timp ce explorează un oraș vast, unde alegerile pe care le fac vor avea un impact asupra poveștii și a lumii din jurul acestora.

Publicul E3 va putea vedea cum va arăta Cyberpunk 2077 la standul 1023 din South Hall, la Los Angeles Convention Center. Pentru mai multe detalii, dar și capturi de ecran 4K din jocuri cu ray tracing, vizitați site-ul www.nvidia.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.