Cultivăm vremuri bune împreună! GIANTS Software are grijă de și de solul pe care cultivăm aceste vremuri bune și propune noi mecanici de gameplay pentru Farming Simulator 22. Mulcirea, culegerea pietrelor și tăvălugirea solului sunt trei tipuri de operațiuni ce îmbunătățesc experiența agricolă virtuală printr-o simulare și mai realistă a activităților derulate într-o fermă și au ca scop creșterea calității solului.

Mulciul nu înseamnă doar așchii de lemn
Această operațiune este cunoscută celor care se ocupă cu grădinăritul care folosesc de obicei așchii de lemn. În Farming Simulator 22, mulcirea are ca scop obținerea unor rezultate mai bune prin creșterea calității solului folosind iarbă.

Astfel, spațiile goale dintre șirurile de viță de vie sau dintre măslini vor fi acoperite cu iarbă pentru a împiedica creșterea plantelor dăunătoare.

Pietrele sunt noul inamic al fermierilor virtuali

Fermierii nu se luptă doar cu plantele dăunătoare, ci și cu pietrele ce pot fi scoase la suprafață în timpul aratului sau cultivării. Pentru a evita distrugerea unor utilaje agricole, jucătorii vor fi nevoiți să le îndepărteze. În funcție de mărimea lor, acestea trebuie ori culese, ori introduse sub patul germinativ al solului, cel puțin pentru o perioadă limitată de timp.

Tăvălugirea duce la rezultate mai bune și este o activitate plăcută

Tăvălugul este un utilaj agricol spectaculos prin intermediul căruia se obține tasarea și nivelarea solului. Ulterior operațiunii de semănare, fermierii pot obține culturi mai bogate datorită tasării și nivelării, facilitând punerea în contact a semințelor cu solul.

Un teren care arată bine este o încântare pentru ochii fermierului

Fermierii virtuali cu un spirit bun de observație vor vedea noile texturi ale solului din Farming Simulator 22. Practic, toate texturile solului au fost refăcute, ceea ce aduce un plus de diversitate dar și o reprezentare mult mai autentică a diverselor forme în care se prezintă solul pe parcursul anului.

Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați website-ul oficial Farming Simulator. Farming Simulator 22 va fi disponibil în România pe 22 noiembrie prin intermediul partenerilor retail Netzah Game, cu prețuri recomandate începând de la 199.90 RON pentru versiunea PC și 249.90 RON pentru console. De asemenea, toate versiunile comercializate în România includ și localizare în limba română pe cutia produsului și în joc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.