Ascultă acest articol


joiaGFN te primește în noua generație de cloud gaming cu noul abonament GeForce NOW RTX 3080. Mebrii care au un abonament Founders sau Priority în America de Nord și Europa de Vest vor beneficia de early access la precomanda pentru abonamentele GeForce NOW RTX 3080.

Dar joiaGFN înseamnă și mai multe jocuri pentru mai mulți gameri, iar începând de astăzi, membrii pot juca popularul New World, unul dintre cele 9 jocuri care se alătură librăriei GeForce NOW în această săptămână.

Update-uri pentru toată lumea

Cel mai nou recent update de client pentru GeForce NOW vine astăzi. Pe lângă posibilitatea de a precomanda noul abonament, versiunea 2.0.34 vine cu suport beta pentru Microsoft Edge pe PC, oferind membrilor o altă modalitate prin care pot juca jocurile preferate.

Update-ul include și tehnologia Adaptive Sync, care oferă utilizatorilor o experiență mai fluidă de gaming. Această tehnologie sincronizează randarea cadrelor la ecranul local, reducând întreruperile pentru utilizatori. Ajuta, de asemenea, cu reducerea latenței la 60ms sau mai puțin pentru abonamentul GeForce NOW RTX 3080.

Este timpul pentru joacă

Membrii GeForce NOW au acces la peste 1000 de jocuri, cu altele lansate în fiecare ediție din joiaGFN. Catalogul dispune de unele dintre cele mai jucate titluri din lume, inclusiv titluri free-to-play precum Fortnite, Dota 2, Apex Legends, Destiny 2 și multe altele.

De asemenea, membrii pot juca și multe dintre titlurile lansate în această toamnă sau iarnă cu RTX ON acolo unde este disponibil. Începând de astăzi, aceștia se pot juca celebrul New World, de la Amazon Games, unul dintre cele 9 jocuri care vin în această săptămână pe GeForce NOW.

Lista completă poate fi consultată mai jos.

• Disciples: Liberation (joc nou lansat pe Steam și Epic Games Store)
• ELYON (joc nou lansat pe Steam)
• Riders Republic („Trial Week” pe Ubisoft Connect)
• Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration (joc nou lansat pe Epic Games Store)
• Sword and Fairy 7 (joc nou lansat pe Steam)
• The Forgotten City (Steam și Epic Games Store)
• Legend of Keepers (Steam și Epic Games Store)
• New World (Steam)
• Townscaper (Steam)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.