Ascultă acest articol


NVIDIA anunță astăzi noua generație de platformă cloud gaming – care livrează performanțe de GeForce RTX™ 3080 pe GeForce NOW – disponibilă exclusiv într-un abonament cu performanțe înalte.

Abonamentul GeForce NOW RTX 3080 oferă gamerilor acces la cel mai mare salt de performanță din istoria GeForce, cu cloud gaming la cele mai înalte rezoluții, un număr mare de cadre pe secundă și latență scăzută.

Fiecare GeForce NOW SuperPOD din cloud constă în 1000 de plăci grafice care livrează peste 39 de petaflopi de putere. Fiecare instanță are 35 de teraflopi de performanță, aproape de 3 ori mai mult decât un Xbox Series X.

„Gaming-ul se bucură de o expansiune pe mai multe decenii pe măsură ce tehnologia continuă să facă noi experiențe de gaming posibile. Acum există mai multe genuri ca niciodată. Granițele dintre gaming, sport, artă și social devin din ce în ce mai încețoșate în jocuri,” a spus fondatorul și CEO-ul NVIDIA, Jensen Huang. „În timp ce continuăm să livrăm cea mai avansată tehnologie de gaming cu GeForce RTX, ne-am dedicat timp în ultimul deceniu să rafinăm și să extindem gaming-ul în cloud prin GeForce NOW, astfel încât să aducem cea mai bună platformă de gaming către oricine are un computer. Ma bucur să anunț a doua generație de GeForce NOW SuperPOD – este un salt imens înainte.”
Gaming de ultimă generație pe aproape orice dispozitiv

Noul abonament GeForce NOW RTX 3080 permite jocurilor să ruleze la 1440p pe Mac și PC, 4K HDR pe NVIDIA SHIELD® și până la 120 FPS folosind aplicațiile pentru PC, Mac și Android. Membrii GeForce NOW RTX 3080 vor avea acces exclusiv la build-uri din cloud cu RTX 3080, cele mai lungi sesiuni de gaming și cel mai mult control asupra setărilor persistente din jocuri.

Folosind tehnologia NVIDIA Adaptive Sync, GeForce NOW reduce latența sistemului și sincornizează cadrele pentru a oferi cel mai fluid gameplay în cloud cu cea mai scăzută latență. În timp ce majoritatea utilizatorilor vor experimenta o reducere semnificativă a latenței, membrii RTX 3080 care joacă la 120 FPS vor observa cele mai mari beneficii prin sincronizarea numărului mare de cadre pe secundă. În modul cu cea mai scăzută latență, acești membri pot experimenta o latență totală care ajunge și la 60ms – comparabil cu cele mai noi console.

Cele mai jucate jocuri

Membrii GeForce NOW au acces la peste 1,100 de jocuri, cu lansări noi în fiecare ediție din „joiaGFN”. Catalogul extins oferă multe dintre cele mai jucate jocuri din lume, cu titluri free-to-play precum Fortnite, DOTA 2, Apex Legends, Destiny 2 și multe altele.

De asemenea, membrii GeForce NOW au acces și la multe titluri majore care vin în această toamnă și iarnă cu RTX ON în unele dintre ele, precum Far Cry 6, New World, Marvel’s Guardians of the Galaxy. Dying Light 2 și NARAKA: BLADEPOINT. Printre cele mai recente adiții se numără câteva jocuri dintre cele mai mari francize de la Electronic Arts: Battlefield, Mirror’s Edge, Unravel și Dragon Age.

Disponibilitate și preț

Membrii care au abonamente GeForce NOW Founders sau Priority beneficiază de early access la precomandă pentru GeForce NOW RTX 3080 începând de astăzi. Abonamentul pentru 6 luni costă 99.99€, cu disponibilitate pentru America de Nord în noiembrie și pentru Europa în decembrie. Precomenzile vor fi disponibile pentru publicul larg mai târziu în această lună. Abonamentul Priority continuă să fie disponibil e la 9.99€ pe lună. Acești membri primesc acces la build-uri cu performanță RTX ON, sesiuni extinse de joc și acces mai rapid la serverele de gaming. Cei care își fac un abonament nou Priority vor putea face precomandă pentru GeForce RTX 3080 după înregistrare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.